Podul peste Someș din Bonțida a fost redat circulației pe durata festivalului Electric Castle

de | | < 1 Minute

Podul peste Someș din Bonțida a fost redat circulației pe durata festivalului Electric Castle

Consiliul Județean anunță participanții la trafic, dar și pe cei care vor participa la festivalul Electric Castle, că podul peste Someșul Mic din Bonțida, situat pe drumul județean DJ 161, a fost redat circulației.

Reluarea circulației este temporară, pe perioada festivalului, mai exact până luni, 24 iulie, ora 8.00 a.m.

„Am întreprins toate demersurile necesare în vederea urgentării finalizării lucrărilor la acest pod, astfel încât să fie redat circulației odată cu începerea festivalului Electric Castle.” – Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj

În acest fel, întregul tronson al drumului județean 161, care pornește din DN 1C și ajunge până în proximitatea Castelului Banffy, este, în acest moment, pe deplin pregătit și deschis circulației publice chiar din prima zi a festivalului.

Traficul rutier se desfășoară, însă, cu restricții de circulație. Astfel, circulația pe pod este permisă pietonilor, riveranilor și celor care dețin vignetă de acces la festivalul Electric Castle, cu instituirea unei restricții de tonaj de maxim 20 de tone.


Comunicat de presă

Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fi în pas cu noutățile și evenimentele din Cluj, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook și Instagram.