Plouă la Electric Castle, ori ba? Votează pentru electricitate!

de | | 2 Minute

Plouă la Electric Castle, ori ba? Votează pentru electricitate!

După ploile torențiale (și) de anul trecut de la Bonțida și nenumăratele dovezi că, indiferent de vreme, un mindset potrivit e contagios și duce la o stare de bine comună, inevitabil, ești cu biletele în mână și te întrebi: oare anul ăsta plouă la Electric Castle, ori ba?

Cu siguranță, organizatorii festivalului au fost primii care s-au întrebat acest lucru. Și au venit cu un răspuns inedit și demn de laudă: o fi ploaie, o fi cer senin, joaca de-a meteorologul de serviciu va aduce electricitate pentru 25 de familii din România! 

DĂ-ȚI CU PĂREREA AICI: www.rainorshine.ro

Peste 100 000 de case din țara noastră nu au acces la electricitate. Și nu e vorba doar de electricitate în sine. Lipsa ei înseamnă și lipsa accesului la informație și educație – fără televizor, fără internet, fără telefoane, fără posibilitatea de a conecta în vreun mod la lumea din jurul tău…

Așa că indiferent de cum va fi vremea anul acesta pentru cei care merg la Electric Castle, o sumă impresionantă de 30 000 euro va merge înspre asociația Free Miorița – cea care va implementa proiectul, din partea NN Insurance Company.

Suma de mai sus va crește, căci organizatorii Electric Castle vor dona la rândul lor câte 5 lei pentru fiecare bilet vândut în perioada iunie – iulie 2017. Așa că numărul minim de 25 de case care se vor bucura de electricitate va crește și el.

Iar cea mai generoasă contribuție, conform organizatorilor, este a publicului. Când decizi să intri în joc și să votezi dacă va fi cer senin sau va ploua la Electric Castle, nu uita să dai vestea mai departe. Cei care doresc, pot de asemenea să contribuie direct cu donații.

The account number is: RO71BACX0000000942462000
Asociatia Free Miorita
(mention „Electric Castle donation”)

electric castle 2017 plouă la electric castle

foto: Electric Castle