Playlist de festival: artiști în premieră și momente de neratat pe scena UNTOLD 2022

de | | 3 Minute

Playlist de festival: artiști în premieră și momente de neratat pe scena UNTOLD 2022

Astăzi ne pregătim să pășim din nou în tărâmul magic UNTOLD și, ca de obicei, nu putem pleca la drum fără un playlist de festival. Suntem siguri că ai stabilit deja câteva concerte la care vrei să ajungi, dar dacă ești dornic să-ți extinzi lista, iată câteva dintre momentele-premieră pe care merită să le adaugi în lineup-ul personal!

Artiști în premieră pe scena UNTOLD:

MAJOR LAZER

Fuziunea de reggae și dancehall, cu elemente din dance și electro house este cu siguranță specialitatea proiectului Major Lazer. Trupa formată din Diplo, Jillionaire și Walshy Fire ajunge pentru prima oară în România, așa că nu trebuie să-i ratezi sâmbătă seara, pe Main Stage, de la 21:55.

J. BALVIN

Primul artist latino care urcă pe scena UNTOLD, J. Balvin este un global icon recunoscut pentru contribuția unică pe care și-a adus-o în promovarea culturii latino. Câștigător a trei premii Grammy și autor al hit-urilor „Tranquila”, „6 AM” și „Mi Gente”, „băiatul din Meddelin”, așa cum mai este cunoscut, păsește în premieră pe Main Stage-ul UNTOLD duminică, începând cu ora 21:55.

ABOVE & BEYOND

Adevărați maeștri ai beat-urilor trace, Jono Grant, Tony McGuinness și Paavo Siljamäki se pregătesc de primul lor show pe scena UNTOLD. Cunoscuți pentru producțiile de uplifting trace, artiștii britanici ne provoacă la o sesiune de „group therapy”, în premieră pe scena UNTOLD, joi, 4 august, începând cu mierzul nopții.

ANNE-MARIE

Dacă ai deschis radio-ul în ultimii ani, nu ai avut cum să ratezi hit-urile solistei britanice Anne-Marie. Colaborarea cu Clean Bandit, „Rockabye”, sau piesa „FRIENDS”, realizată alături de îndrăgitul DJ și producător Marshmello, se vor auzi live în premieră în România pe scena UNTOLD, duminică, 7 august, de la 20:20, pe Main Stage!

G-EASY

Aflat pentru a doua oară în România, după o apariție precedentă pe scena Neversea, rapper-ul G-Easy este recunoscut pentru stilul muzical inedit, care îmbină cultura anilor 50 cu sound-ul rap contemporan. Noi l-am descoperit în piesele „Me, Myself & I”, „Good Life” și „You Don’t Own Me”, dar așteptăm cu nerăbdare să-i vedem întregul moment vineri, de la ora 21:55, pe scena principală a festivalului.

DAVID CIENTE X IRINA RIMES X SURORILE OSOIANU

Îmbinând beat-urile electro cu acordurile muzicii tradiționale românești, David Ciente, Irina Rimes și Surorile Osoianu promit un moment unic în „templul lunii”. Pentru că se încadrează cu siguranță în categoria „Must See” pentru acest an, noi deja i-am adăugat în lineup-ul personal. Îi puteți vedea joi, 4 august, pe Main Stage, la ora 19:00.

Playlist de festival UNTOLD

DAMIAN & BROTHERS

Un alt moment special care se întâmplă pe scena UNTOLD în acest weekend este cel susținut de Damian Drăghici & Brothers. Acordurile tradițioanale ale muzicii de petrecere, interpretate într-un stic unic, cu care ne-a obișnuit deja această trupă, vor crea o atmosferă plină de culoare pe scena principală a festivalului! Damian & Brothers urcă pe Main Stage vineri, începând cu ora 20:55.

Playlist de festival UNTOLD

Premiere pe Main Stage:

CLAPTONE

The Myth, The Man, The Mask, germanul Claptone este cu siguranță un personaj care ne-a captat atenția! Unic atât prin înfățișare, cât și prin abordarea muzicală, artistul deschide oficial ediția din acest an a festivalului cu show-ul său unic, Masquarade. Claptone urcă pe Main Stage joi, începând cu ora 21:00.

PAUL KALKBRENNER

Superstarul techno Paul Kalkbrenner a fost până anul trecut o apariție famiară pe scena Galaxy, devenind un artist tot mai popular printre fanii festivalului UNTOLD. În 2022, Sala Polivalentă a devinit astfel neîncăpătoare, iar organizatorii au decis să mute show-ul, în premieră, pe Main Stage, vineri, 5 august, începând cu ora 23:15.

Recomandarea noastră:

KYGO

Cu soundul tropical house și instrumentul său de suflet, pianul, norvegianul Kygo reușește de fiecare dată să livreze un moment artistic complet, unic și autentic. He’s ready to steal the show pentru a doua oară pe scena UNTOLD, iar noi, cu siguranță, nu-l vom rata! Ne dă întâlnire sâmbătă, pe Main Stage, începând cu 23:30.


Află noutăți și informații utile despre festival în rubrica specială UNTOLD 2022 de pe Cluj.com.