Plățile digitale în mobilitatea urbană

de | | 2 Minute

Când vine vorba de transportul public, orașele pot completa eforturile lor către transportul sustenabil și prin prin adăugarea dispozitivelor mPOS în autobuze. Călătorii se bucură de prezența unei metode de plată contactless care le oferă o experiență de plată simplificată. Ce poate fi mai simplu decât să apropii cardul de terminalul din autobuz? Poate doar procesarea simplă și rapidă a plății în 10 secunde, cu MonePOS.

AROBS a lansat o ofertă de preț mPOS care nu poate fi ratată! Ia-ți MonePOS la un preț mai avantajos și bucură-te de versatilitatea soluției de plată în orice afacere.

Cum au ajuns preferate plățile digitale?

Multe persoane și-au direcționat atenția către a alege mijloace de transport sustenabile, cum este și transportul public. Administrațiile publice încep să doteze transportul local cu dispozitive de plată inteligente. Călătorii s-au învățat să intre în contact cât mai puțin cu suprafețe străine care pot fi contaminate, așa că plățile fără contact sunt din ce în ce mai mai căutate.

Ce beneficii ar aduce terminalele mPOS pentru administrația publică?

Plățile digitale produc 0 consum de hârtie și 0 deșeuri. Se reduc semnificativ costurile de țin de transportul banilor cash și depunerea lor la bancă.

Dotarea autobuzelor cu soluții de plată mPOS înseamnă și protejarea conducătorului auto de fluxul de oameni cu care trebuie să intre în contact și fluxul de bani care poate avea microbi periculoși. Dacă șoferul nu mai este nevoit să se ocupe de bilet sau rest pentru pasageri, respectarea unui orar punctual al autobuzelor devine mai ușor de realizat.

Tehnologia de plată fără contact a fost revoluționară, iar oamenii încep să renunțe la obiceiul de a mai purta bani cash la ei. Plățile digitale sunt comode de vreme ce clientul trebuie doar să apropie cardul, telefonul sau ceasul de terminalul mPOS.

Tinerii sunt mereu la curent cu noutățile tehnologice, iar oferirea opțiunii de plată digitală în transportul public poate însemna atragerea lor ca și segment de public.

Turda și Caransebeș au ales să se digitalizeze cu MonePOS. Cele două municipii și-au integrat deja soluția de plată contactless în autobuzele din transportul local.

Și orașul tău are nevoie de plata cu cardul în transportul public? Ia-ți MonePOS!

Vizitează-ne site-ul pentru mai multe detalii.

https://monepos.ro/


Articol publicitar
Noutăți de la MonePOS by AROBS