Soluția pentru plăți digitale rapide și ușoare, de luat oriunde vrei tu să mergi

de | | 2 Minute

MonePOS by AROBS este un dispozitiv mPOS – adică varianta îmbunătățită a unui POS tradițional datorită mobilității de care acesta dispune. Plata contactless este tot mai populară și mai solicitată de către clienți, fiind singura metodă de plată care îndeplinește toate normele sanitare. Fintech a dezvoltat numeroase tehnologii de plată digitală, propulsând domeniul financiar digital la următorul nivel. Odată pășind în lumea plăților digitale, atât utilizatorii cât și clienții acestora beneficiază de eficiența tranzacției, siguranța acesteia și comoditatea.

Soluția de plată MonePOS by AROBS a fost integrată unui device POS mobil produs de Castle Technology și vine în ajutorul industriilor de mobilitate, delivery, FMCG, HoReCa, retail, florării sau piețe agroalimentare. Acceptarea plăților digitale aduce prosperitatea business-ului și reducerea unor costuri operaționale.

Cum funcționează MonePOS?

Device-ul mPOS funcționează în totalitate digital, de la plata fără contact, unde clientul trebuie doar să apropie cardul de terminal, și până la emiterea bonului. După efectuarea cu succes a tranzacției, pe ecran apare un cod QR ce oferă clientului atât acces, cât și posibilitatea de descărcare a bonului în format electronic.

MonePOS se conectează ușor cu orice casă de marcat folosind prin conexiune Bluetooth, WiFi sau USB. La avantajul mobilității pe care mPOS-ul o are, se adaugă funcționarea fără semnal la internet (este necesar doar semnalul de rețea) și opțiunea de roaming. La cererea clientului, MonePOS poate fi folosit în roaming, în afara țării, ca tu să te poți plimba fără ca business-ul tău să stagneze.

Orice afacere ce nu încasează digital deja, trebuie să înceapă cât mai repede! De aceea, MonePOS este livrat în 3 zile lucrătoare de la comanda făcută, dacă ai deja cont deschis la Banca Transilvania. În cazul în care nu ai cont deschis încă, livrarea se poate extinde până la 5 – 6 zile lucrătoare. În ambele cazuri dispozitivul este livrat instalat și preconfigurat, gata să fie folosit!

Vă așteptăm pe site să aflați mai multe: www.monepos.ro


Articol publicitar
Noutăți de la MonePOS by AROBS