Pizza Pratta: „Acasă pentru noi, acasă pentru voi!”

de | | 3 Minute

Pizza Pratta: „Acasă pentru noi, acasă pentru voi!”

După ani de muncă, reușită și recunoaștere, Pizza Pratta a devenit ceea ce se traduce prin P- Pasiune R- Răbdare A- Atașament T- Trudă T și mai multă Trudă și A- Acasă.

După cum sugerează și traducerea, Pizza Pratta își propune să pună și mai multă pasiune în ceea ce face, are răbdare ca preparatele să iasă perfecte, dar și cu clienții când aceștia doresc să se exprime în legătură cu produsul comandat. Pizza Pratta înseamnă spirit de echipă, relații apropiate, de simpatie între colegi, dar și foarte multă trudă, strădanie ca totul să iasă bine. Atmosfera caldă, apropiată dintre colegii de echipă se transmite și clienților făcându-i pe aceștia să se simtă în largul lor, exact ca atunci când iau masa acasă. În acest sens, a fost lansat odată cu noul brand și motto-ul „Acasă pentru noi, acasă pentru voi!” 

pizza pratta cluj

Pizza de la Pizza Pratta este recunoscută ca una dintre cele mai bune din oraș. La Pizza Pratta nu există oferte de genul „dacă nu îți place, primești banii înapoi” sau „pizza Cluj 1+1 gratis”, deoarece pizzeria este sigură pe calitatea pizzei pe care o vinde.

Anul trecut, Pizza Pratta, sub vechiul brand, a fost pe locul 9, în topul celor de la Trip Advisor.

pizza pratta cluj

Pizza coaptă în cuptorul de vatră de pe strada Bogdan Petriceicu Hasdeu, nr 47 – 49, este căutată nu numai de clujeni, ci și de foarte mulți străini și turiști veniți din toată țara. Un obicei care se păstrează încă de la deschiderea pizzeriei este acela ca la orice produs comandat la domiciliu clientul să primească acasă și un fruct (mere, portocale, nectarine, în funcție de sezon). Iar pe tot parcursul sezonului cald, toți clienții care au servit preparate la terasă au primit din partea casei: apă, pepene roșu și înghețată.

pizza pratta cluj

Pe lângă pizza, la Pizza Pratta se mai prepară paste, salate, bruschete calde și pizza roll-up.
Pizza Pratta este pentru clienții care țin la calitate, la gust, pentru gurmanzi, în general, și nu pentru cei care preferă mâncarea fast-food. Pizza Pratta se aprovizionează zilnic cu produse proaspete, investește mult în produse de calitate superioară. Ingredientele, de la făină, prosciutto, până la brânzeturi, sunt furnizate de firme italienești de prestigiu.

Convinge-te cu o pizza, Pizza Pratta este una dintre cele mai bune pizza din Cluj !

Contact:
Noul site: www.pizzapratta.ro
sau adresa: Strada Bogdan Petriceicu Hasdeu, nr 47 – 49, Cluj-Napoca
Telefon: 0264 450 180

pizza pratta cluj