Meșteșugarii și producătorii locali revin la piața volantă din Parcul Etnografic

de | | < 1 Minute

Meșteșugarii și producătorii locali revin în piața volantă din Parcul Etnografic

Muzeul Etnografic al Transilvaniei, instituție publică de cultură care funcționează sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, în parteneriat cu Asociația Meșterilor Populari Clujeni vă invită la Piața volantă organizată în incinta Parcului Etnografic „Romulus Vuia” (str. Tăietura Turcului).

Meșteri și producători locali vor fi prezenți, așadar, în piața volantă din Parcul Etnografic, în perioada 21-23 mai 2021, între orele 10-18 (ultima intrare ora 17).

Accesul publicului la eveniment se va face pe poarta principală a muzeului, prețul biletului fiind cel practicat pentru vizitarea Parcului (6 lei pentru adulți, 3 lei pentru studenți și pensionari, 1,50 lei pentru elevi și preșcolari).

Peste 60 de meșteri populari își vor expune produsele și își vor etala măiestria în confecționarea produselor tradiționale. Veți putea admira și achiziționa costume populare tradiționale, ștergare, fețe de masă, obiecte din ceramică, din blană sau piele, podoabe din lemn sau os sculptat, mărgele, jucării, ouă încondeiate și multe altele.

Producătorii agricoli vă vor încânta simțurile cu legume și fructe, miere de albine, zacuscă, murături și siropuri, ciocolată, turtă dulce dar și pălincă și vin, toate produse tradițional ca în casa bunicilor. Nu vor lipsi nici florile, aranjamentele florale, produsele din lavandă, demonstrații la roata olarului, de pictură, ori realizate cu croșeta.


Comunicat de presă