Phillipe Cohen Solal DJ Set (Gotan Project) la 18+ festival

de | | < 1 Minute

Phillipe Cohen Solal DJ Set (Gotan Project) la 18+ festival

Co-fondatorul renumitului grup de electro tango Gotan Project, Philippe Cohen Solal, vine sâmbătă, 26 septembrie, în premieră la Cluj, unde va urca pe scena 18+ festival pentru un DJ set presărat cu surprize. Intrarea la eveniment este liberă.

Ne adunăm aici: https://www.facebook.com/events/493605230802334/

Cu o carieră care se întinde pe aproape 2 decenii, Philippe Cohen Solal este cu siguranță unul dintre cei mai inovatori arhitecți ai sunetului din zona muzicii electronice. Universul muzical Gotan Project, re-imaginat pentru ringul de dans în remix-uri, mashup-uri și piese ale grupului care nu au fost până acum date publicului, completate de o “călătorie muzicală exotică” cum spune artistul, cu sunet de nueva cumbia, moombahton, tribal Monterrey, tropical bass, nu-Brazil, global beats, trap – pentru a dezvălui numai o parte din ce ne pregătește Solal.

Cea de-a treia ediție a 18+ festival se va desfășura între 26 si 27 septembrie, la fel ca în anii precedenți, în Parcul Cetățuie. Zeci de artiști din nu mai puțin de 10 țări ale lumii vor antrena timp de 2 zile Cetățuia într-un program ofertant de concerte ilustrate live, instalații artistice, spații interactive, expoziții și tot felul de ghidușii.

Organizator: ASOCIAŢIA CULTURALĂ DU-NE

Sponsori: BCR, Aqua Carpatica, Domeniile Sâmburești.

Parteneri: Ambasada Elveției în România, Swiss Sponsors’Fund, Ambasada S.U.A. în România, Institutul Polonez, Forumul Cultural Austriac, Ambasada Olandei în România, Ambasada Spaniei în România, AC/E – Spain’ Public Agency for Cultural Action, Centrul Ceh,Muzeul de Arta Cluj-Napoca, Primaria Cluj Napoca, Institutul Francez Cluj-Napoca, Centrul Cultural German Cluj, Reactor, Casino, Visit Cluj, Asociatia Studenților Universității de Arta și Design Cluj-Napoca, [email protected] 2015, Asociația KunStadt, AIOS, Fundația Rubin.

Parteneri media: ClujLife, I Love Cluj, Zile și Nopți, Cluj.com, WeART, FEEDER.ro, SUB25, Urban.ro, Mixtopia, Revista de Poveștiri, Cooperativa Urbana, Evenimente in Cluj, OrașulCluj.ro.