Peste 1000 de clujeni sunt aşteptaţi pe 18 mai la Living Fit

de | | 2 Minute

living fit clujPeste 1000 de clujeni sunt aşteptaţi pe 18 mai la Living Fit !

Asociaţia INFitness va da, pe 18 mai, startul primei ediţii a evenimentului de sport şi nutriţie “Living Fit”, la Cluj Napoca, pe stadionul Cluj Arena, în prezenţa a peste 1000 de participanţi.

Sub deviza “Passion for a healthy life”, Asociaţia INFitness lansează prima ediţie a evenimentului Living Fit – primul concept de acest fel din Transilvania, ce reuneşte pe aceiaşi scenă sportul şi nutriţia. Evenimentul, dedicat deopotrivă pasionaţilor şi amatorilor de sport are menirea de a promova un stil de viaţă activ şi echilibrat. Programul condus de 27 de instuctori de top, din 4 tări, cuprinde 56 de antrenamente şi clase precum: cycling, portdebras, kangoo jumps, capoeira, deepWork şi altele. Agenda este completată de 8 seminarii de nutriţie şi sănătate şi de o expoziţie.

Programul cuprinde şi o componentă socială, realizată prin organizarea unei competiţii de echipă ce presupune parcurgea unui traseu de 10 probe consecutive, cu scopul de a genera fonduri pentru o cauză socială. Acestea vor fi direcţionate în fondul deschis de Fundaţia Comunitară Cluj, pentru a susţine participarea lui Dacian Makzin la Jocurile Mondiale de tenis de masă pentru paralimpici, desfăşurate în septembrie 2014, la Beijing.

“Dorim să susţinem cauza lui Dacian, întrucât el trăieşte valorile şi perspectiva pe care le promovăm prin intermediul Living Fit. Conceptul este gândit să ofere participanţilor posibilitatea de a se vedea pe ei înşişi dintr-o perspectivă nouă, cea în care îşi dedică timp pentru sănătatea lor. Living Fit nu este nicidecum un one-day-show. Este un prim pas prin care ne dorim să conducem la creşterea gradului de conştientizare şi interes asupra beneficiilor fizice şi psihice ale modului de viaţă activ şi echilibrat din punct de vedere nutriţional. Ne dorim ca acestă iniţiativă să se constituie într-un fel de comunitate suport, unde găseşti idei şi motivaţie pentru a te menţine sănătos” – declară Orsi Sranko, iniţiatoarea proiectului.

“Sportul înseamnă calitatea vieţii şi esenţa dezvoltării armonioase a întregului nostru viitor. Pasiunea pentru un stil de viaţă sănătos include automat sportul, întregul motor al sănătăţii. Ne datorăm nouă înşine să ne descoperim limitele propriului corp, să ne îmbunătăţim şi să ne prelungim viaţa, care este <drumul> iar sportul este <cheia> pentru a-l parcurge cu succes” – spune Lucian Moldovan, Gold Schwinn Cycling Instructor în cadrul evenimentului Living Fit.

Living Fit se doreşte primul pas dintr-un program mai amplu, organizat sub deviza Pasiune pentru o viaţă sănătoasă, prin care Asociaţia INFitness să promoveze în rândul publicului larg un mod de viaţă activ şi echilibrat din punct de vedere nutriţional. Înscrieri şi bilete, pe www.livingfit.ro.

Proiectul Living Fit este organizat de Asociaţia INFitness, cu sprijinul sponsorilor HERBALIFE, Farmec, WebCar, Amera Grup, al susţinătorilor Wattech, Mutanţii, Club Moving, Cluj Arena, Castle Inn, Fleur du Flavours şi al partenerilor World Class, Move On, Kangoo Club, Plafar, Iullius Mall, Starbucks, Samsara, Saladbox, Tengu, Compexit, Spot Advertising, 313.ro, PMA, Consiliul Judeţean, Primăria Locală, Fundaţia Comunitară Cluj, Youth Bank, UBB, UMF şi lista continuă.

Despre: INFitness este o asociaţie sportivă care are ca scop realizarea unui interes de grup, prin promovarea unui stil de viaţă sănătos ce presupune o alimentaţie sănătoasă, corectă şi practicarea sportului de masă în rândul populaţiei de toate vârstele, în special în rândul tinerilor.