Cum să dai personalitate spaţiului bucătăriei tale?

de | | 2 Minute

Cum să dai personalitate spaţiului bucătăriei tale?

Indiferent dacă ai o bucătărie mică sau beneficiezi de un spaţiu generos în care găteşti, te poţi folosi de câteva tehnici prin care poţi da personalitate şi stil locului în care jonglezi cu ingredientele şi unde îţi depozitezi preparatele.

Amenajarea bucătăriei

Una dintre variantele cele mai optime care pot fi adoptate în bucătărie este reprezentată de inox. Apelând la confectii metalice, profesioniştii în domeniu te pot ajuta să obţii unele dintre cele mai interesante şi moderne piese care pot face parte cu succes din bucătăria ta. De la structuri metalice, extrem de practice şi folositoare în bucătărie, până la recipiente de depozitare, boilere şi spălătoare din inox, toate vor fi realizate astfel încât să dea viaţă proiectului tău. Cu ajutorul acestora, bucătăria ta va deveni spaţiul pe care ţi l-ai dorit, funcţional, sigur, sănătos, practic şi cu un design modern şi unic.

Cum să obţii un plus de culoare

Trebuie să ştii că dacă adopţi inoxul pentru bucătăria ta, nu este obligatoriu să păstrezi tonul metalic, ci poţi alege să dai un plus de culoare şi stil, apelând la procedura de vopsire in camp electrostatic. Cu mult profesionalism, specialiştii vor adăuga mobilierului şi pieselor din inox, pigmenţii pe care tu îi consideri potriviţi pentru bucătăria ta, rezultatul final fiind unul de calitate, rezistent şi deosebit.

De ce vopsire în câmp electrostatic?

În primul rând, această procedură este prietenoasă cu mediul, limitând foarte mult eliminarea de compuşi organici volatili. În acelaşi timp, pierderile de vopsea se reduc semnificativ, aplicarea pigmenţilor făcându-se prin pulverizare, proces în urma căruia vopseaua aderă electrostatic la substratul asupra căruia se acţionează.

Acest tip de vopsire asigură eficienţă, rezultatul final fiind unul calitativ din punct de vedere al aspectului, pigmenţii fiind repartizaţi uniform. Pe lângă calitatea lucrării, te vei bucura şi de durabilitate, fiind un tip de vopsire care rezistă foarte mult timp şi se comportă bine în mediile specifice bucătăriilor.

Un alt aspect esenţial este cel al costurilor, acestea fiind optimizate considerabil. Astfel, paleta amplă de pigmenţi pusă la dispoziţie, te va ajuta să dai bucătăriei tale tenta coloristică preferată, la un preţ accesibil şi în condiţii foarte sigure pentru mediu. Aplicarea impecabilă a vopselei, aspectul plăcut şi uniform, durabilitatea şi calitatea te vor convinge că ai făcut o alegere inspirată şi te vor ajuta să te bucuri de o bucătărie practică, modernă şi frumoasă.


Articol publicitar