Pensiunea Lacul Micesti – oaza de liniste a Clujului

de | | 3 Minute

Natura este un labirint, în care însăşi graba cu care te mişti te va face să te rătăceşti. – Francis Bacon

Clujul are un avantaj aparte fata de celelalte orase din zona. Este mai mult decat orasul studentesc atat de drag multora sau orasul muzeelor, al bisericilor, al cafenelelor, al pietelor sau al parcurilor. Clujul este un oras caruia ii poti spune “acasa”. Oamenii te primesc cu bratele deschise, te ajuta cu drag, te sfatuiesc la nevoie si au grija unii de altii.

Ba mai mult, Clujul este orasul in care traditia se pretuieste si se valorifica, este orasul in care contemporanul se imbina cu clasicul, iar natura se armonizeaza perfect cu dezvoltarea tehnologica a orasului, cu traseul de modernizare pe care il urmeaza.

Si totusi, poate fi coplesitor sa te afli mereu in mijlocul evenimentelor, sa tii pasul cu energia exploziva a acestui oras neobosit. Din cand in cand, sa te retragi departe de toate acestea este exact ceea ce ai nevoie. Aerul proaspat, calmul, linistea si libertatea sunt cateva din elementele care te vor ajuta sa te reconectezi cu tine insuti, sa te regasesti…

Pensiunea Lacul Micesti

O varianta pentru o astfel de evadare este Pensiunea Lacul Micesti, care cuprinde bar, restaurant si terasa, 11 camere duble si triple dotate cu grup social propriu si TV satelit. In 2013 s-a finalizat constructia a 4 cabane complet utilate si 2 piscine, precum si a unui parc de joaca pentru copii si 5 tiroliene.

Restaurant Lacul Micesti Pensiunea Lacul Micesti

Pensiunea dispune de un lac cu o suprafata de 2 hectare, populat cu peste (crap). Acesta va sta la dispozitie in cazul in care sunteti pasionati de pescuit, sau, daca nu, va puteti relaxa la soare, lasandu-va prada frumusetii si aerului curat specifice acestui loc minunat. Din anul 2014 exista posibilitatea de a inchiria barci, hidrobiciclete si caiace.

Cadrul pitoresc in care este asezata pensiunea va ofera posibilitatea de a va petrece week-end-ul sau concediul mult visat, intr-o oaza de liniste si o priveliste de neuitat. Aici aveti posibilitatea de a descoperi frumusetea naturii in cea mai pura forma a sa si aveti prilejul de a construi amintiri unice.

Agrement Lacul Micesti Agrement Lacul Micesti Agrement Lacul Micesti

In cazul in care va doriti un concediu atipic, presarat cu activitati dinamice, care sa va incarce cu energie si buna dispozitie va invitam sa alegeti una din propunerile de petrecere a timpului liber: inchirieri barci, hidrobiciclete, caiace, tiroliana, calarie, plimbare cu trasura, parc de joaca complet utilat

Contact
Adresa: Localitatea Micesti, nr. 152B, comuna Tureni, 407560
Telefon: 0722206054
E-mail: [email protected]
Web: www.laculmicesti.ro
Facebook: facebook.com/lacmicesti.pensiune

Iulia Iancu, redactor cluj.com