Pe bulevard și în piață se vând ,,elixire hrănitoare”. O poveste despre originalitate și gust

de | | 2 Minute

Pe bulevard și în piață se vând ,,elixire hrănitoare”. O poveste despre originalitate și gust

Cultura mâncării bune se afirmă puternic în tabieturile noastre cotidiene. Dintre toate preparatele pe care le preferăm, putem spune că supele și ciorbele sunt cele care reprezintă chintesența unui regim alimentar sănătos.
Dacă aruncăm o privire peste istoria și legendele acestor preparate vom afirma că supele sunt un aliment universal, al întegii lumi, fără naționalitate pentru că dăruiesc starea de bine și redau sănătatea iar aceste nevoi sunt general valabile, oricând.

Cei de la SoupeR Cluj au dorit să adapteze mâncarea la stilul de viață modern pentru că ritmul vieții în această epocă este puțin diferit de cel al epocii homerice. Așa au apărut delicioasele supe take away. Fiind de părerea că obiceiurile sănătoase trebuie să fie cultivate indiferent de poziționarea noastră pe axa cronologică, supele SoupeR oferă ceea ce este prețios și greu de găsit: gust, savoare, nutrienți buni, economie de timp și calitate.

Pe un bulevard și într-o piață din Cluj se vând ,,elixire hrănitoare”. O poveste despre originalitate și gust

Câte gusturi, atâtea supe…

Proaspete, aromate, cremoase, hrănitoare și mai ales sănătoase, supele SoupeR sunt astăzi poate cea mai la îndemână opțiune pentru oamenii care vor să aibă experiența unui prânz delicios, proaspăt, rezonabil ca preț, și rapid de comandat și servit.

Făcute fără făină și din ingrediente naturale, supele servite în localul de pe Bulevardul Eroilor și cel din Piața Muzeului, sunt concepute atât pentru vegetarieni și vegani, cât și pentru cei care doresc să soarbă sănătate și din proteinele de origine animală, adică din carne.

Arome și combinații demne de restaurantele de top

Fiecare zi aduce în meniu supe unice, inspirate din bucătăria internațională, dar mereu adaptate la preferințele noastre naționale și la trendurile culinare ale momentului. Un mix între extazul gustativ, aspectul practic și dorința de a oferi experiențe originale și de calitate.

Este aproape imposibil să găsim un alt local în oraș care sevește cremă de brânzeturi, cremă de spanac cu feta, cremă de țelină cu blue cheese și pere, cremă de linte verde cu muștar, cremă de năut cu ananas, cu mango sau cu miere și ghimbir, cremă de spanac cu burduf, cremă de legume cu nuci și migdale, cremă de brânzeturi cu migdale și nuci caju, cremă de linte roșie cu portocală, cremă de țelină cu pere, cremă de pepene galben cu iaurt și fructe de pădure sau cremă de cartofi cu curry și prosciutto. Și acestea sunt doar câteva dintre supele pe care le puteți încerca la SoupeR Cluj.

Pe un bulevard și într-o piață din Cluj se vând ,,elixire hrănitoare”. O poveste despre originalitate și gust

Dacă nu ați încercat încă unul din sutele de ,,elixire hrănitoare” de pe bulevard sau din piață, vă îndemnăm să trăiți o poveste autentică și reală despre originalitate și gust, savurând cât mai curând una din supele de la SoupeR Cluj.