Paul – prima brutărie franțuzească la Polus

de | | 2 Minute

Paul – prima brutărie franțuzească la Polus

Cu o tradiție de peste 125 de ani, Paul defineşte arta brutăriei franțuzeşti, fiind renumit pentru rafinamentul şi calitatea produselor servite zilnic în cele peste 500 de brutării din întreaga lume. Începând de luni, clienții centrului comercial din inima Transilvaniei se vor putea bucura la Paul de gamă diversificată de pâini, produse de viennoiserie, cafea, oferte pentru micul dejun, prânz, gustări uşoare şi deserturi.

În România, lanțul de brutării Paul este prezent începând cu anul 2008 şi deține până în momentul de față 13 brutării în Bucureşti, Ploieşti şi acum Cluj-Napoca.

Pe piaţa românească, brutăriile Paul sunt poziţionate ca promotorul conceptului „Art de vivre à la française”, adică al unui stil de viaţă ce pune accent pe experienţe gourmet şi sofisticate, dar în acelaşi timp tradiţionale şi atemporale.
Brutăriile Paul oferă o gamă diversificată de produse, pentru toate gusturile. Acestea sunt preparate după reţete tradiţionale franţuzeşti cu ingrediente atent selecţionate. Aici este disponibilă o gamă diversificată de pâini, produsul emblematic al Paul, produse de viennoiserie, cafea, oferte pentru micul dejun, prânz, gustări uşoare şi deserturi.
Istoria Paul a început în 1889, cu o brutărie şi patiserie franţuzească de familie. De atunci, Paul dezvoltă permanent produse noi şi oferte pentru fiecare moment de consum, mereu în pas cu noile tendinţe şi la dispoziţia clienţilor cu cele mai delicioase şi fine reţete.

Noua brutărie franțuzească Paul va fi inaugurată la Polus Center, luni, 21 decembrie 2015, și va fi situată în apropiere de intrarea 4 a centrului comercial, vizavi de Pizza Hut.

Polus Center Cluj este cel mai întins centru comercial pe un singur nivel din România şi cel mai mare complex multifuncţional din Transilvania. Cu o suprafaţă închiriabilă de peste 60.000 mp, Polus Center Cluj înglobează peste 186 de magazine, printre care un multiplex cu 8 săli de cinema şi un hipermarket Carrefour şi pune la dispoziţia clienţilor săi 2.500 de locuri de parcare. Polus Center Cluj este deţinut de către grupul austriac IMMOFINANZ şi se află în administrarea IMMOFINANZ Center Management România SRL.