O partidă de ping pong și atmosferă prietenoasă la Corner Biliard

de | | 3 Minute

O partidă de ping pong, atmosferă prietenoasă și prețuri decente – cele trei lucruri de care ne-am bucurat la Corner Biliard & Snooker

De când românca Simona Halep a ajuns și se menține în topul primelor cinci tenismene din lume, în cartier, prin Mărăști, se discută meciuri, tactici folosite de rivalele sportivei românce, victoriile și înfrângerile favoritei.
Cei care întrețin aceste dialoguri o simt aproape pe sportiva de performanță, știind că și ea, Simona Halep, o fată simplă și modestă din Constanța, a pornit de undeva de jos, dintr-un cartier. Însă perseverența, forța de muncă, dorința de a se perfecționa a dus-o acolo unde și-a dorit, printre cele mai bune tenismene ale lumii.

De aceea, păreri pro și contra, discuții aprinse, privind anumite meciuri de tenis, se țin în localul Corner Biliard & Snooker, din cartierul Mărăști.

În afară de faptul că, oamenii se pot întâlni ca să-și împărtășească idei, impresii, la un ceai, o cafea, o bere sau un vin, la Corner Biliard & Snooker pot să-și antreneze mintea și corpul în „confruntări” cât se poate de pașnice, jucând Biliard, Snooker, Ping Pong sau Darts.
Oamenii caută aici o experiență diversificată, iar Corner Biliard & Snooker este locul în care poți juca biliard sau o partidă de ping pong cu cei apropiați, dar și să-ți măsori iscusința împotriva unui adversar nou, cu aceeași pasiune ca și tine.

partidă de ping pong corner biliard cluj 5

Corner Biliard face parte din categoria localurilor cu personalitate, păstrează comunitatea aproape, oferind ceva diferit pentru fiecare nou oaspete.

Timpul petrecut jucând o partidă de Ping Pong, oferă clienților, după o zi de muncă, sau după o săptămână de foc, relaxarea de care în alte localuri nu ai cum să te bucuri. Cu prietenii alături, din rândul cărora poți să-ți alegi adversarul, dar și arbitru, care să conducă jocul, puteți să încingeți o distracție pe cinste la Corner Biliard & Snooker.

partidă de ping pong corner biliard cluj 2

Ține minte câteva „ponturi” care să-ți folosească pentru a-ți bate adversarul: ține racheta în mâna dreaptă și mingea în cea stângă; aruncă mingea în aer, drept în sus, dar nu prea tare, iar când mingea cade înapoi lovește-o în jos, astfel încât să lovească mai întâi masa pe jumătatea ta și apoi să sară peste plasă în jumătatea adversarului.

Ce mai trebuie să știi despre joc: Dacă ratezi mingea la servire adversarul câstigă un punct. Dacă lovești plasa poți servi din nou. Returul trebuie făcut în așa fel încât mingea să treacă peste plasă și să atingă jumătatea adversarului. Chiar dacă mingea atinge plasa după servire, ea este considerată în joc și trebuie returnată.

Punctajul:
În ping-pong un punct este câștigat dacă: adversarul ratează servirea, adversarul ratează returul; un jucător obturează mingea in joc; mingea atinge jumătatea de teren de două ori, adversarul lovește de două ori mingea, adversarul lovește mingea cu marginea rachete, mana liberă a unui jucător atinge masa; mingea iese din suprafața de joc fără a atinge jumătatea de tablă a unui jucător.

Când ai timp și dorești să te destinzi la o partidă de ping pong, fă o vizită la Corner Biliard & Snooker, un bar cu o atmosferă prietenoasă și prețuri decente!

partidă de ping pong corner biliard cluj 4

Contact
Adresa: Str. Iazului, Nr. 21, Etaj 1, Cluj-Napoca
Telefon: 0753433732
E-mail: [email protected]
Website: www.corner-biliard.ro
Facebook: www.facebook.com/Corner.Biliard.Snooker

partidă de ping pong corner biliard cluj 3