Părinții la Untold, Copiii la FUNtold!

de | | 2 Minute

Părinții la Untold, Copiii la FUNtold!

În perioada 5-7 august 2016, pentru prima dată la Cluj, Fundaţia School 4 Europe, fondatoare Royal School in Transylvania — în parteneriat cu Asociaţia Alfa Grup şi Untold Festival — au organizat la baza sportivă Club Transilvania evenimentul pentru copii între 5-14 ani, FUNtold in Transylvania Kids Land.

Copiii s-au bucurat de activitățile sportive și artistice, au descoperit jocul în echipă, au participat la ateliere de creație, au avut parte de o inedită vânătoare de comori, au intrat în fantastica lume a magiei, alături de magicianul Florin Suciu Buh şi prietenii săi, au avut bine-meritate pauze de relaxare în hamac, s-au distrat de minune sărind pe trambulină şi, cel mai important, au râs şi s-au distrat.

Prima ediţie FUNtold a fost o experiență multiculturală, reuşind să aducă împreună copii din Statele Unite, Italia, precum şi copii din diferite zone ale ţării, Bucureşti, Suceava şi, evident, Cluj.

Copii și părinții au fost foarte încântați de activitățile desfășurate la FUNtold și ne-au lăsat câteva gânduri la plecare:

„Mie mi-au plăcut cel mai mult hamacele, ping-pong-ul și trambulina, n-am niciuna în America… Mi-au mai plăcut timpul împreună și prietenii noi.” (Alex, SUA)

,,Mie mi-au plăcut cel mai mult sporturile de aici, mi-am îmbunătăţit tactica, mai ales la fotbal. Mi-a plăcut şi ‘flag football-ul’ foarte mult şi mi-a plăcut magicianul fiindcă a făcut nişte trucuri de care nu ştiam. Mi-a plăcut şi de cei de aici, mi-am făcut noi prieteni şi vreau să vin şi la anul.” (Andrei, Cluj)

„Mi-a plăcut foarte mult că am învăţat jocul ‘Ketchup Ketchup Tomato’, mi-a plăcut şi magicianul, mi-a mai plăcut că am cunoscut şi alţi copii, cu care m-am jucat cu jucăriile mele (dinozaurii).” (Sasha, 6 ani)

„Vă mulțumim! Copiii au fost extrem de încântați de toată organizarea și activitățile FUNtold.” (Părinte)

Pozele de la FUNtold vă așteapă aici.

Mulțumim celor care au participat la FUNtold și celor care au crezut în acest concept unic și ne-au susținut!
Vă așteptăm cu drag la următoarea ediție FUNtold!