ParaPark în cadou!

de | | 2 Minute

parapark in cadou cluj voucherParaPark în cadou!

Dăruieşte ceva special, o podoabă de Crăciun Parapark în care poţi să ascunzi o surpriză frumoasă! Va fi un cadou memorabil. Echipa ParaPark te ajută cu un cadou perfect: voucher cadou ParaPark. Oferă o experienţă de neuitat iubitei, prietenilor sau colegilor printr-o invitaţie în jocul cel mai interesant al Clujului.

Intră pe www.parapark.ro. Dă click pe butonul „Voucher cadou Parapark”. Urmăreşte instrucţiunile (plată, listare voucher cadou ParaPark) şi oferă şansa persoanei dragi ție. Nu ai card bancar? Parapark s-a gândit şi la asta. Poţi achiziţiona voucherul şi personal, dacă anunţi la numărul de telefon 0752.547.882

Voucherele de sărbători ParaPark aşteaptă să fie luate. Le poţi confecţiona cu uşurinţă chiar şi acasă. Mai întâi trebuie să printezi poza inclusă în fişierul pdf, să tai forma după liniile marcate şi să pliezi podoaba de Crăciun. Apoi o poţi agăţa în brad. Înăuntrul podoabei poţi ascunde un cercel, o bomboană sau chiar un inel de logodnă! Desigur, doar dacă vrei, căci Parapark oricum a inclus un cod unic, care îţi aduce o oră de aventură şi distracţie la ParaPark. Codul poate fi folosit pentru o echipă de maxim 6 persoane (până în data de 31 august 2016).

Pentru informaţii și rezervări: www.parapark.ro, e-mail: [email protected]

De asemenea, poţi să câştigi un Voucher Parapark special de sărbători participând la promoţia voucher de sărbători lansată pe pagina de Facebook Parapark Cluj.

1. Dă Like paginii Facebook Parapark Cluj!
2. Dă Share postului privind „Voucher de sarbatori”!
3. Lasă un comentariu în care tag-uieşti persoana pe care vrei să o surprinzi!

Tragerea la sorţi va avea loc în data de 23 decembrie 2015, ora: 20:00. Sărbători fericite!