Adrenalină, suspans și creativitate cu un grup mai mare – toate la ParaPark Cluj

de | | 3 Minute

Adrenalină, suspans și creativitate cu un grup mai mare
Toate la ParaPark Cluj

De-acum iubitorii de adrenalină își pot încerca abilitatea de evadare în cel mai interecativ joc din Cluj-Napoca, care în momentul de față oferă iubitorilor de senzații tari o experiență unică pe cele trei camere de joc, care de-acum pot fi vizitate în același loc, pe strada Janos Bolyai numărul 9.

Pentru ca iubitorii acestui joc interactiv să aibă o amintire de neuitat, dezvoltatorii acestui loc misterios au dorit să ofere șansa mai multor persoane de a fi captivate de jocul în echipă și de descoperirea abilităților personale în același timp.

În cele trei camere de joc sunt admise echipe formate din cel puțin 2 și cel mult 6 membri. Pentru a descoperi ieșirea din sistemul de încăperi, participanții au nevoie atât de munca în echipă, cât și de a scoate în evidență abilitățile personale.

Prima încăpere, care poartă numele de Pasajul Nr. 9 reînvie istoria subteranelor aflate în adâncimea orașului nostru. Vocile străbune vorbesc despre o echipă de șase persoane care din dorința de a-și încerca norocul s-au aventurat în pivnițele întunecoase, cu scopul de a descoperi necunoscutul, fără șansă de ieșire însă. Vocile strecurate din pereții subteranului și decorul misterios oferă șansa curajoșilor de a dezvălui misterul și în final, după ce se scurg cele 60 de minute, să evadeze în viața reală.

parapark cluj tarife jocuri

A doua încăpere ne duce cu gândul la conflictele de zi cu zi, de aceea și poartă numele de Garsoniera Nr. 113. Odată intrați în garsonieră realizați că sunteți în mijlocul unui conflict cu vecinul insuportabil care face tot posibilul să vă facă viața de netrăit. Închiși în garsonieră, aveți 60 de minute la dispoziție să dezvăluiți misterul sinistru care a încins ura între vecini. Efectele sonore și suspansul oferă senzația reală a faptului că în garsonieră sunteți musafiri nepoftiți.

În a treia și în același timp în ultima încăpere s-a produs o crimă în cazul căreia criminaliștii s-au lăsat păgubași, iar echipa aflată în această cameră are sarcina de a rezolva misterul crimei și de a deschide ușa închisă de macabrele circumstanțe.

parapark cluj tarife jocuri

Noua înfățișare a locului oferă posibilitatea de a se întrece, în cele trei camere de joc, nu doar grupuri restrânse de prieteni ci și echipe mari, chiar de 18 persoane, de la diferite companii, dornice să își îmbunătățească munca în echipă. În cazul echipelor numeroase și nu numai, dezvoltatorii oferă posibilitatea de a închiria chiar și pentru o zi întreagă locul captivant din inima orașului. În cazul închirierii pe o zi întreagă echipele venite de la companii pot atinge un număr de 100 de persoane!

Dacă ziua ar părea mult prea scurtă pentru explorarea celor trei piste, avem o surpriză: locul poate fi vizitat și noaptea, profitând de promoția ParaPark Night, unde pot participa minim 15 aventurieri deodată, având șansa ca după evadarea dintr-o cameră să încerce și jocul parcurs de prietenii lor.

parapark cluj tarife jocuri

Înainte de a începe jocul, dezvoltatorii vă propun o șansă inedită: oferă garanție pentru experiențele trăite și propun returnarea sumei investite, dacă după rezolvarea misterelor nu ați rămas captivați de tainele oferite de cele 60 de minute.

Tarife:
2 persoane: 40 RON / persoană
3 persoane: 35 RON / persoană
4 persoane: 30 RON / persoană
5 persoane: 25 RON / persoană
6 persoane: 25 RON / persoană

Preț student/elev: fiecare student din echipă primește 5 ron reducere, dacă ne prezintă un document valid (carnet vizat, Studcard, A card, Legitimație de transport valabilă).

Promoția ParaPark Night:
Preț: 20 lei/pers
Regulile de participare: min. 15 persoane care să parcurgă toate trei camere de joc în același timp.

Dacă simți că ești pregătit pentru o experientă de neuitat alături de prieteni, familie sau chiar colegii de muncă nu ezita, rezervă-ți o aventură în cel mai interactiv loc din Cluj, la numărul de telefon 0752547882 sau pe www.parapark.ro.