Panemar – Povestea painii cu suflet la Polus

de | | 2 Minute

Panemar – Povestea painii cu suflet la Polus Center Cluj

Începând de ieri, în portofoliul Polus Center s-a alăturat brandul Panemar. Clujenii se pot bucura de o varietate de produse proaspete de panificație și patiserie într-un concept cu totul nou.

Pe 28 ianuarie 2014, a fost inaugurat primul magazin din Polus Center al brandului Panemar. Aici, clienții centrului comercial vor putea găsi o gamă largă de produse proaspete de panificație și patiserie de cea mai înaltă calitate. Pâine albă, cu făină neagră sau integrală, cozonaci, specialități de brutărie și panificație şi chiar sandwich-uri proaspete sunt oferite într-o atmosferă
caldă și primitoare în magazinul Panemar, ce aduce la Polus Center un nou concept de prezentare. Magazinul este situat în apropierea intrării 1 a centrului comercial, lângă restaurantul Marty Westside, și ocupă o suprafață de aproximativ 200 de metri pătrați.

Despre Panemar – Povestea pâinii cu suflet

Povestea a început în anul 1993 cu un cuptor de cărămidă în care se cocea pâinea de un kilogram. Am prins gustul pentru acest meșteșug și ne-am gândit să îl aducem aproape de oameni. Am hotărât să folosim ingrediente simple și bune, să păstrăm rețetele adevărate și să punem suflet în munca noastră. Și așa, pâinea Panemar a ajuns o pâine iubită de clujeni. Lucrurile s-au copt încet, ca o pâine bine făcută. Am ridicat moara, am clădit fabrica și am început să plămădim sortimente noi de pâine, cozonaci și alte bunătăți. În ultimii ani am deschis magazinele: locații frumoase și cu bun gust, care oglindesc grija noastră pentru detalii. Am vrut să ne răsplătim cumpărătorii; să-i facem să se simtă bine când trec pe la noi.

De curând am dat poveștii noastre un nume: Pâine cu suflet!

Mai multe detalii se găsesc pe www.panemar.ro

Polus Center Cluj este cel mai întins centru comercial pe un singur nivel din România şi cel mai mare complex multifuncţional din Transilvania. Cu o suprafaţă închiriabilă de peste 60.000 mp,
Polus Center Cluj înglobează peste 186 de magazine, printre care un multiplex cu 8 săli de cinema şi un hipermarket Carrefour şi pune la dispoziţia clienţilor săi 2.500 de locuri de parcare.
Polus Center Cluj este deţinut de către grupul austriac Immofinanz şi se află în administrarea EHL Real Estate România S.R.L.