Pana duminica ai sansa sa aplici la peste 3000 de joburi in cadrul Angajatori de TOP Virtual

de | | 4 Minute

Pana duminica ai sansa sa aplici la peste 3000 de joburi in cadrul Angajatori de TOP Virtual

 

Saptamana aceasta, pana pe 16 noiembrie, va avea loc cea de-a 4 a editie a evenimentului Angajatori de TOP Virtual, targul de cariera ce reuneste online 90 de companii cu importante planuri de recrutare. Cele mai bine reprezentate domenii in care sunt deschise oportunitati de cariera sunt: IT (34%), servicii si BPO (20%), inginerie (17%), financiar-bancar (5%), FMCG (4%), telecom (4%), consultanta (3%), agentii de recrutare (3%), logistica (2%), retail (2%), asigurari (2%), turism (2%), farma (1%), educational (1%). Angajatori de TOP Virtual a inceput saptamana trecuta, pe 3 noiembrie, iar pana in acest moment s-au intregistrat 47 232 de vizite, atat din partea persoanelor cu experienta, dar si a candidatilor entry-level, studentilor si absolventilor. In ceea ce priveste provenienta candidatilor, cele mai multe vizite au fost inregistrate in Bucuresti, Timisoara, Iasi, Cluj-Napoca, alte judete din Romania si strainatate.
Evenimentul virtual Angajatori de TOP se desfasoara la nivel national, oferind astfel sansa candidatiilor din toata tara sa aplice la cele peste 3000 de joburi deschise de cele 90 de companii. Accesul la eveniment este facil oricui detine un calculator/laptop si conexiune la internet. Pentru a participa la Angajatori de TOP Virtual, cei interesati trebuie sa isi creeze un cont si un CV pe site-ul www.hipo.ro. Dupa logarea pe www.hipo.ro vor putea accesa platforma 3D a evenimentului Angajatori de TOP, pot aplica la pozitiile deschise de angajatori si se pot inscrie la seminarii online (webinarii) cu reprezentanti ai companiilor.
In comparatie cu editiile anterioare Angajatori de TOP Virtual, in aceasta toamna observam un interes crescut pentru eveniment, din partea candidatilor care locuiesc in Bucuresti, Timisoara, Iasi, Cluj-Napoca, dar si in judetele: Prahova, Constanta, Brasov, Arges, Dolj, Bihor, Sibiu, Galati. In ceea ce priveste repartizarea vizitelor din afara Romaniei, cele mai multe accesari au fost inregistrate din tari precum: UK, SUA, Germania, Italia, Franta, Spania si Olanda.

Pentru candidati, evenimentul de recrutare online Angajatori de TOP reprezinta avantajul ca reuneste intr-un singur loc un numar semnificativ de joburi. In plus, cei care vor accesa Angajatori de TOP Virtual in aceasta perioada vor avea posibilitatea sa discute cu reprezentantii companiilor in cadrul seminariilor online (webinarii) pe care acestia le sustin. Participarea la targul virtual Angajatori de TOP si la webinarii este gratuita.

Marti, 11 noiembrie, L’Oréal Romania – Cei care se vor inscrie la webinarul sustinut de reprezentantii L’Oréal Romania vor descoperi ce inseamna sa lucrezi in industria de beauty, care sunt provocarile de business si cum te poti dezvolta in cadrul echipei L’Oréal.
Joi, 13 noiembrie, EY Romania – Reprezentantii EY Romania vor sustine un seminar in cadrul caruia participantii vor afla ce oportunitati de cariera ofera compania, care sunt etapele procesului de selectie si cum pot evolua in cadrul echipei EY.

Un punct de atractie in cadrul Angajatori de TOP Virtual il reprezinta standurile companiilor care participa la eveniment. In urma centralizarii numarului de accesari intregistrate de fiecare companie, top 10 standuri virtuale cele mai accesate de vizitatori sunt:
1. Accenture
2. eMAG
3. BCR
4. British American Shared Services Europe
5. Telekom Romania
6. Atos IT Solutions and Services
7. Alpha Bank
8. EY Romania
9. P&G
10. Alcatel-Lucent

„Pentru specialistii motivati si bine pregatiti, SWISSCAPS Romania si AENOVA Group reprezinta un angajator atractiv si orientat spre viitor, oferind si deschiderea catre cariere internationale. Tinerilor absolventi le oferim posibilitatea de a-şi transforma visurile în realitate, devenind specialisti intr-o societate in plina crestere. Obiectivele noastre:
1. Sa avem angajati bine pregatiti pentru toate pozitiile de specialisti.
2. Sa oferim in fiecare an cel putin 3 programe de Practica scolara pentru studenti de la Facultatile de Farmacie sau Chimie.
3. Sa oferim cel putin 2 programe de Internship de cate 1 an, pentru proaspat absolventi de la Farmacie sau Chimie, in Laboratorul nostru de analize fizico-chimice, unde se lucreaza cu echipamente de ultima generatie.
Cautam in principal Farmacisti si Chimisti, dar si Ingineri, Tehnicieni de laborator sau Tehnicieni mecanici.” – Mariana Popescu, Manager Resurse Umane, SWISSCAPS Romania.
„Fiind unul dintre cele mai importante targuri de cariera din Romania, Angajatori de TOP ne faciliteaza interactiunea cu profesionisti, tineri studenti si absolventi pasionati de tehnologie. Reprezentativ pe piata resurselor umane, evenimentul concentreaza cele mai bune oferte ale angajatorilor dar si candidati cu profiluri variate. Suntem convinsi ca vom gasi colegi potriviti pentru echipa noastra in randul participantilor la acest eveniment.” – Calotescu Andrei Darius, HR Recruiter, bergComputers.

Cateva dintre companiile care participa la Angajatori de TOP Virtual sunt: Deutsche Bank Technology Centre, Accenture, UniCredit Business Integrated Solutions, BCR, TELUS International Europe, Cameron Romania, Alcatel-Lucent, Thales Systems, P&G, Visma Software, Atos IT Solutions and Services, Yazaki Component Technology, Genpact, Bitdefender, Groupama Asigurari, McDonald`s Romania, BearingPoint Romania, eMAG, Temenos Romania, Vodafone Shared Services Romania, Oracle, BRD – Groupe Société Générale, Zoppas Industries Romania, Microsoft, Xerox, Misys Banking Systems, Valeo Lighting Injection, Ubisoft, HP, British American Shared Services Europe, Telekom Romania, Société Générale European Business Services, L’Oréal Romania, Schneider Electric, EY Romania, SCC Services Romania, SWISSCAPS Romania.

Accesul la Angajatori de TOP Virtual este posibil 24h din 24h pana duminica, 16 noiembrie, pe www.hipo.ro
Evenimentul este sustinut de partenerii media: Cariere, HR Manager, Comunicate de Presa, Educativa, HotNews, Regielive, Iasi Fun, Centrul de Resurse Re-Start, Ziarul de Iasi, Cluj.com, Neata Iasi, Evenimente Banatene, Romania Pozitiva, Studentii, Timisoara Express, Timisoreni, Campus Magazin, inOras, Ieseanca, Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi, Iasi4U, TV City, 360 UAIC , Universitatea Tehnica Gheorghe Asachi din Iasi.

Despre Catalyst Solutions
Catalyst Solutions este o companie de consultanta in domeniul resurselor umane, specializata in dezvoltarea de solutii de recrutare si employer branding.
Avand o experienta de 8 ani, Catalyst Solutions adauga valoare clientilor si candidatiilor cu fiecare dintre proiectele sale: Angajatori de TOP (cel mai mare targ de cariera din Romania organizat bianual in Bucuresti, Timisoara si Iasi), www.HiPo.ro – singurul portal de cariera dedicat exclusiv candidatilor cu studii superioare, Top Talents Romania (proiect ce identifica in fiecare an cei mai valorosi 300 de tineri absolventi la nivel national), Career Innovation Week (identifica tineri cu rezultate remarcabile in domeniile financiar, vanzari, marketing, IT&C, cercetare si inginerie), Consulting Days (cuprinde o serie de conferinte dedicate celor interesati de audit, taxe, contabilitate, legal si IT&C), Ghidul Angajatorilor (publicatie de orientare in cariera adresata studentiilor si masteranziilor din domeniul economic si tehnic distribuita in 15 centre universitare), Targul Virtual pentru Absolventi si Angajatori de TOP Virtual.