Pachet promotional de iarna la Laurus Medical

de | | < 1 Minute

Laurus Medical ne asteapta cu un cadou: pachet promotional de iarna de 10% reducere!

Tenul tau se confrunta cu probleme de acnee, pori mariti, pete pigmentare, riduri fine, are un aspect tern sau a imbatranit prematur?
Vrei sa arati superb de sarbatorile de iarna?
Ti s-a pregatit un cadou!

pachet promotional de iarna laurus medical

Vino acum la clinica Laurus Medical Cluj-Napoca pentru a beneficia de un pachet avantajos cu reducere 10%, din pachetul promotional de iarna! Pachetul cuprinde: consultatie dermatologica si consiliere cu tratament individualizat in functie de nevoile pielii tale + prima sedinta de peeling chimic.

Peelingul chimic este o metoda utila in tratarea afectiunilor cutanate ca: melasma, acneea, cicatricile faciale post-acnee, rejuvenarea pielii foto-imbatranite si retexturizarea pielii in general. In tratamentul acneei comedoniene (puncte albe, puncte negre) actioneaza ca o tehnica adjuvanta excelenta, avand efect si pe cicatricile post-acnee.

De asemenea, peelingurile chimice constituie piatra de temelie in programele de rejuvenare a pielii cu rezultate bune in tratarea semnelor precoce ale imbatranirii. Pacientii de 20-35 ani cu riduri fine, superficiale, hiperpigmentari, cu foto-imbatranire, fumatorii, cei care se expun constant la un nivel crescut de factori poluanti din mediul inconjurator  – sunt candidatii ideali pentru aceste proceduri.

Efectele adverse sunt minime, aceasta fiind perioada optima pentru efectuarea acestor proceduri. E momentul oportun sa ii oferi pielii tale un cadou!

Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fii în pas cu noutățile,evenimentele din Cluj, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook