Asociația OWPN Academy și-a deschis porțile la Cluj-Napoca!

de | | 2 Minute

Asociația OWPN Academy și-a deschis porțile la Cluj-Napoca!

Astăzi s-a lansat OWPN Academy, prima academie gratuită pentru educație emoțională și profesională în muzică electronică din Europa. Peste 20 de mentori din toată țara și 3 psihologi vor lucra în mediul online și în cele două sedii din Cluj-Napoca pentru a dezvolta și ajuta cei 100 de participanți pe cele mai importante arii: Educație & Cultură, Networking & Suport, Sănătate emoțională.

OWPN oferă spațiul de dezvoltare atât pe plan artistic, cât și pe plan personal prin oportunitatea de a asista la workshopuri de dezvoltare emoțională alături de psihologi și terapeuți care pot îndruma și pot da sfaturi membrilor din asociație. Totodată, artiștii înscriși în asociație pot participa la workshopuri susținute de artiști și producători cu experiență în industrie, care îi vor învăța secretele lor pentru a ajunge un DJ/Producător de succes. 

Cursurile și workshopurile se desfășoară in Cluj Napoca la sediile Rocket Space și CBC Records. OWPN nu primește donații, ci se susține financiar din vânzarea materialelor produse de membrii sub formă de albume fizice (vinyl) și digitale (NFT, streaming etc).

OWPN Academy

Relația cu oamenii care ne-au dat viață este de fapt relația noastră cu viața – scopul academiei noastre fiind acela de a pune literalmente fundația nu doar a unui artist de succes, cât mai înainte de toate, a unui om de succes. Una dintre marile ambiții ale acestui proiect este de a construi mediul propice unde studenții vor putea crește personal, alături de cariera și pasiunile lor.– Dj Shiver, co-fondator

„În ziua de astăzi, totul se întâmplă mai rapid și, totodată, cantitatea de informație ce trebuie procesată și asimilată este incomparabil mai mare pe zi ce trece. Cu cât învățăm mai mult, cu atât simțim mai puțin, iar răspunsul se află întotdeauna în sentimentele noastre, nu în mintea noastră – astfel a luat naștere inițiativa OWPN Academy, chiar în România.” – Robert Codescu, co-fondator

Asociația OWPN este un proiect amplu, pe termen lung, care va ajunge în zece ani să devină ACADEMIE cu spații în fiecare oraș din țară, peste 100 de mentori din toată Europa și peste 10 psihologi plătiți per sesiune în fiecare oraș. 

Date de contact:

Înscrierea în asociație se face online pe site-ul: www.owpn.space
Email: co[email protected]
Instagram: www.instagram.com/owpn.academy
Facebook: www.facebook.com/owpn1

OWPN academy


Comunicat de presă