Oser Online – Mica Publicitate GRATUITA – in curand pe Cluj.com

de | | < 1 Minute

In curand vom lansa o sectiune noua pe Cluj.com. Este vorba despre sectiunea Oser Online.
Oser Online este un modul de mica publicitate, in cadrul caruia oricine poate vinde sau cumpara tot ce-i trece prin cap. 🙂

Aici cititorii nostri pot gasi o diversitate de anunturi, de la vanzari de masini pana la locuri de munca. Toate anunturile, atat cele pentru vanzare cat si cele pentru cumparare, vor fi gratuite.
Pentru ca cine e clujean stie ce inseamna Oser, ne-am gandit ca prin Oser Online sa cream un loc in care gasesti/vinzi de toate.

Viziune pentru viitor:

In doar 7 luni, site-ul nostru a ajuns la un numar de 100.000 vizitatori/luna. De asemenea, am primit  peste 51.000 de like-uri pe reteaua de socializare Facebook. Datorita acestui feedback pozitiv oferit de clujeni, consideram ca aceasta sectiune va fi un nou succes.

Dupa lansarea acestei sectiuni, ne dorim ca pana la sfarsitul anului, numarul de vizitatori unici pe site sa se dubleze, sa ajungem de la 100.000 la 200.000 de vizitatori unici/luna.

Prin sustinerea proiectului Cluj.com ajuti si tu la promovarea orasului, deoarece acest site este dedicat atat celor care traiesc in acest minunat oras cat si celor care doresc sa ne viziteze. Cluj.com este un proiect sustinut si finantat in intregime de RomaniaWebDesign.com

Pana la lansarea proiectului Oser Online, daca aveti un imobil de vanzare, puteti sa ne trimiteti informatii si fotografii pe adresa [email protected], iar noi il promovam!