Orașul se conectează: aplicația Zilele Clujului 2017

de | | 2 Minute

Orașul se conectează: aplicația Zilele Clujului 2017

Am așteptat cu o nerăbdare plăcută venirea sărbătorii orașului! Și, cum era inevitabil, a venit! Dar nu oricum, pentru că la Cluj sărbătorile nu se întâmplă ca un fapt oarecare! Sărbătorile noastre nu sunt doar frumos organizate, ci și inovative. Turiștii care ne vizitează orașul la festivaluri susțin că avem un oraș inteligent! Noi știm asta și suntem mândri!

Cum ar fi fost un paradox și o renegare a statutului Clujului în clasamentul orașelor smart, nu se putea ca tocmai de zilele urbei să nu fim originali și deștepți!

 

Aplicația Zilele Clujului 2017

Aplicația Zilele Clujului 2017 este cea mai recentă inovație, menită să ne facă viața de festival mai simplă, mai ușoară și mai intensă! Disponibilă pentru telefoanele mobile cu sistem de operare Android și iOS, aplicația poate fi descărcată gratuit din Google Play și App Store.

Acest ghid inteligent creat pentru a face experiența celor patru zile de festival cât mai frumoasă și mai vie, pune la dispoziția orășenilor programul complet și detaliat al festivalului.

Orașul se conectează: aplicația Zilele Clujului 2017

Ce oferă aplicația? 

Dacă prietenii nu și-au făcut temele  și nu s-au infoirmat despre programul festivalului sau dacă doriți să îi invitați la un anumit eveniment din cadrul sărbătorii, aplicația Zilele Clujului 2017 pune la dispoziție opțiunea de a trimite invitații cunoscuților: să le spuneți despre festival sau despre un eveniment anume, atât ca mesaj direct cât și ca o postare pe rețelele de socializare.

Puteți filtra evenimentele pentru fiecare zi a festivalului. De asemenea, puteți marca și filtra cu tag evenimentele de interes pentru fiecare zi.

Pentru eficiență și economia de timp a celor mai înflăcărați festivalieri, aplicația pune la dispoziție posibilitatea vizualizării evenimentelor în curs de desfășurare dar și durata acestora, iar în pagina fiecărui eveniment sunt puse la dispoziție instrumente pentru notificare și organizare.

Evenimentele de interes pot fi salvate în propriul calendar de pe telefon, poate fi văzut locul exact al fiecărui eveniment dar și traseul exact până la locul de desfășurare a acestuia.

Mai există opțiunea de a primi notificări trimise de organizatori și de a trimite un mesaj de feedback dacă v-a plăcut evenimentul.

Conectați-vă cu orașul și cu cele 315 de evenimente și porniți spre explorarea acestora la Zilele Clujului 2017! 

Orașul se conectează: aplicația Zilele Clujului 2017