Ora de varf in Cluj: la cine apelam?

de | | 2 Minute

Ora de varf în Cluj: la cine apelăm pentru a ajunge la timp la destinație, dar și pentru a călători în liniște, fără ca stresul și graba să ne afecteze buna dispoziție? 

Să călătorești prin traficul din Cluj este o reală provocare. Orele de vârf, când centrul și principalele ieșiri din oraș sunt asaltate de zeci de autovehicule cu oameni grăbiți spre serviciu sau în drum spre casă, provoacă nerăbdare și mulți nervi unora aflați în trafic. Iar dacă nu ai mașină la îndemână și nici nu știi la ce serviciu de taxi să apelezi?

Pentru a avea o călătorie liniștită, chiar și în oră de vârf, îți recomandăm Daniel Taxi, firma de taximetrie care oferă servicii de calitate clienților săi. Cu un număr de 360 de autovehicule, Daniel Taxi deservește non-stop clujenii și turiștii care vin în vizită în Cluj-Napoca.

La Daniel Taxi clientul se bucură de respect. Clienții apreciază atunci când șoferul se comportă cu bun-simț, când mașina în care intră este curată, dar și când la telefon le răspund prompt persoanele de la dispecerat.

Unii dintre clienții vechi ai firmei Daniel Taxi explică de ce apelează doar la serviciile Daniel Taxi.
„De când a apărut Daniel Taxi pe piață, nu sun la niciun alt dispecerat. De ce? Pentru că toți angajații, de la doamnele de la dispecerat, până la taximetriști, sunt plini de bun simț, iar șoferii conduc foarte bine. În atâția ani, de fiecare dată când am intrat într-un alt taxi, am avut tot felul de probleme, de la fum în mașină, la șoferi nesimțiți, până la aproape un accident, deoarece șoferul conducea cu 90km/h în curbă de 90, și era să intrăm într-un gard. Eu nu-l rugasem să se grăbească deloc”, spune Loredana.

De asemenea, echipa Daniel Taxi găsește important să răsplătească într-un fel clienții fideli, iar această „politică” nu poate aduce decât fidelitate din partea clienților.
„Acum câțiva ani, de 8 martie, a venit chiar domnul Daniel (patronul firmei Daniel Taxi,-n.red.) la o cursă gratuită. Așa se face, domnilor. Clientul observă toate lucrurile acestea și va rămâne loial mereu. Service is just too good!”, afirmă același client.

Mulțumirea venită din partea clienților se datorează și faptului că echipa Daniel Taxi a înțeles că meseria de taximetrist presupune receptivitate, empatie, interacțiunea cu oamenii de diferite culturi, religii, răbdare, atenție etc.

Daniel Taxi – Ieftin, util și elegant!
Echipa de la Daniel Taxi așteaptă să apelați cu încredere la serviciile sale.