Optimall WebAPI – soluția necesară oricărui magazin online

de | | 2 Minute

WebAPI este o soluție dezvoltată de către echipa Optimall by AROBS menită să vină în ajutorul companiilor care realizează vânzări folosind un magazin online. Aceasta facilitează sincronizarea comenzilor, facturilor, prețurilor, clienților, stocurilor dintre un magazin online și programul de gestiune și contabilitate.

Optimall WebAPI se integrează în prezent cu peste 73+ programe de gestiune și contabilitate printre care: WinMentor, WinMentor Enterprise, Socrate, SoftOne, Asis, Navision etc.

Ce beneficii ai odată cu instalarea soluției Optimall WebAPI?

1. Reduci timpul de muncă al angajaților prin actualizarea automată a informațiilor dorite;
2. Actualizările automate pot fi setate în funcție de intervalul și fluxul de lucru specific;
3. Reduci erorile umane;
4. Ai control total asupra produselor din stoc;
5. Facturile vor fi centralizate într-un singur loc;
6. Costuri mici de gestionare a produselor;
7. Actualizările se vor realiza în timp real;
8. Eviți out of stock;
9. Comenzile vor fi gestionate într-un singur loc.

Optimall 2021Dacă compania ta deține șoferi livratori care efectuează zilnic curse la clienți cu scopul de a livra marfa, îți recomandăm să folosești o soluție de tip TMS precum este soluția Optimall Logistic by AROBS. Aceasta te va ajuta să optimizezi rutele de livrare ale șoferilor astfel încât aceștia să ajungă cât mai repede la destinație. Optimall Logistic este compusă din 2 aplicații interconectate între ele: Optimall Logistic WEB și Optimall Logistic Mobile. Optimall Logistic WEB va fi folosită de către dispeceri, iar Optimall Logistic Mobile va fi folosită de către șoferii livratori.

Pentru o ofertă personalizată de preț, scrie-ne la adresa de email [email protected] iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp posibil și te vom ajuta să alegi soluția perfectă pentru business-ul tău.

Automatizează procesele din compania ta folosind soluțiile Optimall by AROBS!


Articol publicitar
Noutăți de la Optimall by AROBS » aici.