SFA- o soluție customizabilă în funcție de nevoile companiei tale

de | | 2 Minute

SFA- o soluție customizabilă în funcție de nevoile companiei tale

Optimall SFA by AROBS este o soluție customizabilă destinată exclusiv agenților de vânzări în vederea preluării comenzilor de la clienți atât în regim Pre-Sales cât și Van-Sales. Această soluție a fost dezvoltată în anul 2003 iar în prezent este folosită de 2100+ agenți de vânzări care preiau comenzi zilnic de la clienți.

Cu ajutorul soluției Optimall SFA agenții de vânzări trimit comenzile, încasările și vizitele în timp real direct în programul de gestiune al companiei (ERP). Totodată aceștia pot încasa și tipări facturile/chitanțele la o imprimantă termică. Soluția este compusă din 3 elemente interconectate între ele: aplicația Back Office care va fi instalată pe PC-ul companiei, Aplicația Mobilă care va fi folosită de către agenții de vânzări pe terminale cu sistem de operare Android și interfața cu programul de gestiune al companiei (ERP).

Această soluție este modulară și poate fi customizată în funcție de preferințele și nevoile companiei. Modulele standard sunt următoarele:

  1. Modul Clienți – permite vizualizarea datelor legate de clienți
  2. Modul Routing- permite configurarea routing-ul agenților pe zile/săptămâni
  3. Modul Articole- permite vizualizarea articolelor/produselor atașate fiecărui agent în parte
  4. Modul Preluare Comenzi – permite preluarea comenzilor cu transfer direct în ERP-ul companiei
  5. Modul de Blocaje – permite blocarea preluării comenzilor la diferiți clienți
  6. Modul de Mesaje – permite transmiterea mesajelor înspre terminalele folosite de către agenți
  7. Modul Promoții -permite predefinirea diferitelor tipuri de promoții
  8. Modul Încasări – permite încasarea direct la client cu posibilitatea de tipărire a chitanțelor/facturilor pe o imprimantă termică

soluție customizabilă

Pe lângă aceste module standard se pot achiziționa și alte module opționale în funcție de nevoile și preferințele companiei. Soluția Optimall SFA ajută la automatizarea întregului proces de vânzare, crescând semnificativ vânzările.

 

Dacă compania ta deține și un depozit sau o magazie, îți recomandăm soluția Optimall WMS by AROBS care ajută la automatizarea tuturor fluxurilor de muncă din depozit/magazie. Pentru o ofertă personalizabilă în funcție de specificul companiei tale, scrie-ne la adresa de email [email protected], iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp posibil.


Comunicat de presă
Noutăți de la Optimall by AROBS » aici.