Optimall SMIS by AROBS: Cheia pentru un inventar rapid și sigur în compania ta

de | | 2 Minute

Optimall SMIS by AROBS: Cheia pentru un inventar rapid și sigur în compania ta

Gestionarea inventarului este unul dintre acele procese din companie care poate da bătăi de cap chiar și celor mai experimentați manageri. Ții minte acele zile în care trebuia, pentru inventar, să cauți în fiecare sertar și raft pentru a găsi un produs specific? Sau acele momente când ai realizat că o parte din produse sunt pe terminate?

Cu ajutorul Optimall SMIS by AROBS, nu trebuie să te mai îngrijoreze raportările anuale privind inventarul. Acest software îți face munca mai ușoară și te ajută să economisești timp și energie.

Ce funcționalități are soluția software Optimall SMIS by AROBS?

Dacă vrei să fii pregătit pentru începutul fiecărui an, în perioada de raportare anuală, soluția software Optimall SMIS este ideală în procesul de inventar al companiei tale.  

Funcționalitățile aplicației sunt menite să te ajute în gestionarea inventarului într-un mod simplificat și eficient. Poți crea liste de inventar care includ locații și responsabili. Poți valida comenzile de la furnizori, crea facturi de intrare și exporta date în sistemul de gestiune ERP. Poți crea transferuri de tip locație-locație, locație-responsabil, responsabil-locație și responsabil-responsabil.

Cu aplicația SMIS, pot fi create chiar și bonuri de consum fără alocarea numerelor de inventar. De asemenea, se pot crea documente de retur care ajung în ERP sub forma facturilor de intrare cu minus. 

Optimall by AROBS te ajută să-ți digitalizezi afacerea și cu alte soluții software, cum ar fi aplicația SFA pentru automatizarea forței de vânzări în distribuție și producție, optimizarea rutelor de livrare în cadrul companiilor de distribuţie şi transport folosind Optimall Logistic, și altele.

Ce beneficii ai cu Optimall SMIS pentru gestionarea inventarului

Când vine vorba de gestionarea inventarului, claritatea este cheia. Cu Optimall SMIS, știi mereu unde se află un obiect de inventar sau un mijloc fix, datorită codului unic de inventar. Așadar, ai totul la îndemână, economisind efort și timp.

De asemenea, aplicația mobilă facilitează realizarea inventarului într-un timp mai scurt și elimină erorile umane. Utilizatorii scanează numerele unice ale obiectelor de inventar și mijloacelor fixe, iar acesea apar automat în câmpurile corespunzătoare. La final, un raport de inventariere este generat și poate fi exportat în sistemul de gestiune utilizat.

Așadar, gestionarea inventarului nu trebuie să fie o provocare. Cu Optimall SMIS by AROBS, această sarcină esențială devine mai ușoară și mai eficientă. Alege Optimall SMIS pentru o afacere mai perfomantă!