Optimall SMIS by AROBS: soluția ideală pentru o inventariere rapidă și fără erori în compania ta

de | | 2 Minute

Optimall SMIS by AROBS: soluția ideală pentru o inventariere rapidă și fără erori în compania ta

Ca responsabil pentru gestionarea eficientă a inventarului companiei tale, sigur îți dorești o metodă rapidă care să te ajute să economisești timp și să reduci erorile umane. Acest lucru este posibil cu ajutorul aplicației Optimall SMIS by AROBS, o soluție complexă pentru management de inventar.

Aplicația SMIS poate funcționa atât integrat cu un sistemul ERP al companiei tale, cât și independent. Soluția este personalizabilă și se adaptează nevoilor oricărui tip de organizație, facilitând un proces de inventariere rapid și fără greșeli.

Caracteristicile soluției Optimall SMIS by AROBS

Optimall SMIS by AROBS este o soluție creată pentru a simplifica procesul de inventariere, indiferent de tipul afacerii tale. Inventarul eficient cu ajutorul aplicației îți va permite să păstrezi o evidență clară a mijloacelor fixe și a obiectelor de inventar deținute în business-ul tău. 

Fiecărui obiect de inventar și mijloc fix din compania ta îi este atribuit un număr unic de inventar, care poate fi scanat fie cu telefonul, fie cu un dispozitiv special. Prin aceasta, se realizează un proces de inventariere mai eficient, cu o reducere semnificativă a erorilor umane și generarea de rapoarte corecte. Utilizarea listelor actualizate automat în aplicația mobilă SMIS te asigură că inventarul pe care îl efectuezi este întotdeauna sincronizat și precis.

Optimall by AROBS îți propune și alte soluții software pentru îmbunătățirea proceselor de business, cum este Optimall SFA pentru automatizarea forței de vânzări și transformarea echipei tale de agenți în performeri de top.

Functionalități ale aplicației

Aplicația de Back Office SMIS îți permite să extragi date din sistemul de gestiune prin interfațarea cu acesta. Cu ajutorul aplicației, vei administra utilizatorii aplicației mobile, vei genera și distribui liste de inventar, iar apoi vei putea lista sau exporta diferite rapoarte. 

Cu aplicația mobilă, scanezi și inventariezi activele, în timp ce interfațarea cu ERP-ul companiei asigură fluxul automat al datelor, optimizând procesul de inventariere. Având aplicația mobilă Optimall SMIS instalată pe un dispozitiv Android, inventarierea devine un proces simplu și rapid. 

Acest proces te ajută să scapi de operațiunile manuale, reduce riscul erorilor umane și facilitează accesul la rapoarte detaliate, adaptate nevoilor specifice ale companiei tale. Prin automatizarea procesului de inventar, economisești timp și îmbunătățești eficiența operațională a firmei.

Așadar, Optimall SMIS by AROBS îți oferă soluția ideală pentru o inventariere rapidă și eficientă, fără erori, adaptată nevoilor companiei tale. Se apropie perioada de raportare financiară anuală, așa că pregătește-te să ai inventarul la zi!