Optimall SFA se interfațează cu peste 75 de sisteme de gestiune

de | | 2 Minute

Optimall SFA se interfațează cu peste 75 de sisteme de gestiune

Interfațarea soluțiilor de mobilitate cu sistemul de gestiune este foarte importantă deoarece din ERP se preiau și sincronizează toate datele importante ale companiei precum: stocul, clienții etc. O soluție de tip SFA (Sales Force Automation) automatizează întreg procesul de vânzare. Cu ajutorul acestei soluții, fiecare agent de vânzări în parte preia comenzile de la clienți într-un mod mult mai automatizat, folosind o tabletă sau un telefon mobil cu sistem de operare Android.

O astfel de soluție, denumită Optimall SFA a fost dezvoltată de către echipa Optimall by AROBS în anul 2003. Cu trecerea timpului, acesta a fost tot mai mult dezvoltată astfel încât să satisfacă toate doleanțele companiilor și să se plieze pe fiecare industrie în parte.

Această soluție este folosită la momentul actual de peste 2100+ agenți de vânzări care își desfășoară activitatea atât Pre-Sales cât și Van-Sales. Optimall SFA te ajută să îți centralizezi toate informațiile privind stocurile, clienții, produsele și chiar prețurile în timp real. Eficientizezi timpul de pregătire al comenzilor având în vedere că agenții de vânzări nu vor mai fi nevoiți să preia comenzile folosind foaia și pixul, ci vor folosi aplicația mobilă.

Pe lângă soluția Optimall SFA (Sales Force Automation) echipa Optimall by AROBS a dezvoltat și o soluție care să eficientizeze activitatea personalului din depozit, denumită Optimall WMS (Warehouse Management System). Această soluție ajută la gestionarea fluxurilor de lucru din depozit precum: recepțiile de marfă, ieșirile de marfă, transferurile între gestiuni și locații, returul de marfă, inventarul și picking-ul mărfii. Toate acestea se realizează cu ajutorul cititoarelor de coduri de bare cu ajutorul cărora, toate produsele/ loturi de produse din depozit vor fi scanate.

Dacă consideri că una dintre aceste soluții este pentru afacerea ta, nu ezita să ne scrii la adresa de email [email protected] iar noi îți vom oferi consultanța de care ai nevoie. 


Comunicat de presă
Noutăți de la Optimall by AROBS » aici.