Companiile care utilizează Optimall SFA pot beneficia de echipamente de plată cu cardul

de | | 2 Minute

Companiile care utilizează Optimall SFA pot beneficia de echipamente de plată cu cardul

Modificările recente ale Codului Fiscal își vor lăsa amprenta asupra activității companiilor care realizează comerț cu amănuntul sau cu ridicata sau prestează servicii. Din aceste tipuri de business, o bună parte sunt producători și distribuitori care au început deja să își digitalizeze afacerea cu softuri de tip SFA. Familiaritatea cu tehnologia este un lucru pozitiv, pentru că modificările legislative sunt în strânsă legătură cu digitalizarea.

Conform sintezei realizate de CECCAR Business Magazine despre modificările Codului Fiscal din 2022, persoanele juridice care desfășoară comerț cu amănuntul sau cu ridicata sau prestează servicii vor trebui să accepte plata cu cardul începând cu 1 ianuarie 2023, odată ce ating o cifră de afaceri anuală de 10.000 €. În prezent, pragul cifrei de afaceri este de 50.000 €, ceea ce înseamnă că tot mai multe companii vor adopta sisteme de plată POS.

Plata cu cardul și automatizarea afacerilor

Deși poate părea o provocare, adaptarea companiilor la această cerință nu este atât de dificilă. Spre exemplu, în industria FMCG, agenții de vânzări utilizează softuri de tip SFA care le permit să înregistreze plățile efectuate cu cardul. Optimall by AROBS oferă un astfel de modul în cadrul soluțiilor de optimizare a businessurilor – modulul MonePOS.

MonePOS este o soluție de plăți digitale contactless și paperless, care implică folosirea unui dispozitiv de dimensiuni reduse, pe care agenții de vânzări îl pot transporta oriunde cu ușurință. Dispozitivul mPOS (mobile POS) permite efectuarea în deplină siguranță a plăților, eliminând călătoriile suplimentare când clienții tăi nu dispun de sumele întregi în numerar.

Pentru utilizatorii aplicației Optimall SFA, integrarea soluției de plată se face extrem de ușor și rapid datorită echipei care are o experiență de peste 19 ani în digitalizarea afacerilor. Interfața intuitivă și simplitatea soluțiilor digitale permit companiilor să aibă o imagine clară asupra tranzacțiilor, economisind timp și resurse prețioase.

Cere și tu modulul MonePOS de la specialiștii Optimall by AROBS

SFA Optimall 2021

Pentru că plata cu cardul e tot mai preferată de consumatori și, mai nou, chiar și de colaboratorii în afaceri, specialiștii Optimall by AROBS oferă posibilitatea de a integra alături de soluția de automatizare a vânzărilor și un mijloc de plăți digitale. Cu ajutorul acestuia, agenții de vânzări pot încasa la locația clientului în deplină siguranță, iar datele despre tranzacții vor fi transmise în sistemul de gestiune și contabilitate la fel ca restul informațiilor.

Așadar, pregătește-te pentru schimbările legislative care vor intra în vigoare la începutul anului 2023 și integrează în afacerea ta un echipament de tip mPOS. Contactează rapid echipa Optimall by AROBS pe e-mail [email protected] sau la numărul de telefon 0748 158 881.


Noutăți de la Optimall by AROBS » aici.