Descoperă cea mai nouă versiune a aplicației mobile Optimall SFA pentru automatizarea forței de vânzări

de | | 2 Minute

Descoperă cea mai nouă versiune a aplicației mobile Optimall SFA pentru automatizarea forței de vânzări

Dacă ai o echipă de agenți de vânzări în domeniul producției sau distribuției, cu siguranță ai nevoie de o aplicație mobilă care să îți ușureze munca și să îți crească eficiența în afacere. De aceea, îți prezentăm cea mai nouă versiune a aplicației mobile Optimall SFA, soluția de automatizare a forței de vânzări pentru succes în business.

Ce este Optimall SFA by AROBS?

Optimall SFA by AROBS este o soluție software care îți permite să gestionezi toate aspectele legate de vânzări, de la preluarea comenzilor, la emiterea facturilor, la raportarea activității. Aplicația există de 20 de ani și este folosită de peste 3000 de utilizatori din diverse domenii, iar acum a fost lansată într-o nouă versiune mobilă care aduce numeroase îmbunătățiri și funcționalități noi pentru automatizarea forței de vânzări.

Care sunt beneficiile noii versiuni a aplicației?

Noua versiune a aplicației Optimall SFA a fost deavoltată folosind cele mai noi tehnologii Android, care asigură o viteză mai mare și o adaptare mai bună la specificul fiecărei afaceri. De asemenea, a fost creată o interfață nouă și au fost adăugate elemente grafice pentru rapoarte, care arată clar situația vânzărilor, a stocurilor, dar și a clienților. Pentru protecția și confidențialitatea datelor a fost implementată autentificarea cu amprentă și îmbunătățită sincronizarea cu ERP-ul companiei. 

Totodată, aplicația a fost optimizată pentru nomenclatoare foarte mari, a fost crescută acuratețea localizării prin GPS, optimizată procesarea mai multor operațiuni simultane și a fost introdusă posibilitatea de trimitere a facturii pe e-mail către clienți. Pentru a avea rapid o imagine de ansamblu asupra performanțelor echipelor, a fost adăugat un dashboard care include rezumatul actualizat al activității agenților.

Cui se adresează noua versiune a aplicației?

Noua versiune a aplicației Optimall SFA se adresează tuturor agenților de vânzări din producție și distribuție, indiferent de industria în care activează. Aplicația este adaptabilă la specificul fiecărui business și poate fi personalizată în funcție de nevoile și preferințele fiecărui client, este compatibilă cu majoritatea dispozitivelor mobile cu sistem de operare Android și se conectează la orice tip de ERP.

Optimall SFA by AROBS este o soluție de automatizare a forței de vânzări care oferă toate instrumentele necesare pentru a crește vânzările și a fideliza clienții. Cu noua versiune a aplicației mobile, poți beneficia de o serie de îmbunătățiri și funcționalități noi, care îți vor ușura munca și îți vor spori eficiența. Nu mai aștepta și contactează-ne acum pentru noua aplicație Optimall SFA!

Urmărește video-ul de mai jos ca să aflii totul despre aplicația mobilă nouă Optimall SFA!