O’Peter’s Irish Pub: „Be touched by a bit of Irish luck!”

de | | 2 Minute

O’Peter’s Irish Pub: „Be touched by a bit of Irish luck!”

Pe strada Vasile Goldiș, nr. 4, un loc anume din centrul orașului Cluj-Napoca te molipsește cu aerul său irlandez, redând atmosfera plină de viață din pub-urile din Dublin.

„Be touched by a bit of Irish luck!” îți urează chiar de la intrare O’Peter’s Irish Pub. Și chiar asta simți după ce te „tratezi” cu muzica irlandeză, berea Guinness și spiritul liber al pub-ului, că ai fost atins de o baghetă verde, magică, venită tocmai din Insula de Smarald.

O’Peter’s Irish Pub: „Be touched by a bit of Irish luck!”

În O’Peter’s Irish Pub vei trăi după obiceiul irlandezilor, oameni prietenoși, fermecători și spirituali, vei lua masa cu mâncare specific irlandeză, vei servi un Guinness, cea mai bună bere neagră din lume ori, vei asculta muzică celtică și vei dansa pe senzaționalele ritmuri tradițional irlandeze.

La O’Peter’s Irish Pub ești invitat special să descoperi savuroasa bucătărie irlandeză. O porție gustoasă de fish and chips, delicioasele onion rings sau inedita gustare potatoes skins, toate preparate foarte populare în Irlanda, te trimit cu gândul la zonele rurale pure, acoperite de verdele crud.

Și pentru că O’Peter’s Irish Pub este locul pentru oamenii veseli, nici o seară nu se poate concepe fără o bere proaspătă, un Guinness sau o bere Kilkenny, ,,sora mai mică a Guinness-ului”.

O’Peter’s Irish Pub: „Be touched by a bit of Irish luck!”

În pubul cu specific irlandez vei întâlni oameni revoluționari, dornici de distracție, pentru care muzica, atmosfera autentica și design-ul unic vor face ca fiecare moment să fie unul aparte.

Lasă-te sedus de cultura istorică a Irlandei, cu O’Peter’s Irish Pub! Fii parte la realizarea unei noi experiențe în Cluj și trăiește-ți altfel serile în centrul vechi al orașului.

irish o peters pub (1)