Ollie Gang Shop te trimite cu cortul la Electric Castle!

de | | 2 Minute

Ollie Gang Shop te trimite cu cortul la Electric Castle!

Vara asta Ollie Gang Shop te trimite împreună cu un prieten patru zile cu cortul la Electric Castle.

Cel mai cunoscut shop de haine urban – streetwear și promoter al culturii urbane din România, Ollie Gang Shop, pune la bătaie 2 abonamente full la Electric Castle, un cort Carhartt în valoare de 1600 ron și un loc de campare la castelul Banffy!

Ce trebuie să faci să le câștigi?

Concursul are loc pe pagina de Facebook Ollie Gang Shop, aici.

Scrie-le într-un comentariu ce îți place de pe site , dă un share și ai intrat în cursa pentru premiu!

Concursul se termină pe 22 Iunie la ora 18:00. Norocosul câștigător va fi ales aleatoriu și va fi anunțat pe 22 Iunie seara.

Mult succes!

concurs ollie gang shop

Cine sunt Ollie Gang Shop?

Ollie Gang Shop este cel mai reprezentativ magazin de cultură urbană și streetwear din România, activ de peste 10 ani. Brandul susține comunitățile de sporturi extreme, muzica hip-hop și electronică, street fashion și arte urbane prin promovarea unui lifestyle dedicat acestor sub culturi.

Ollie Gang Shop a susținut campanii de sporturi extreme precum GO Skateboarding Day, a promovat artiștii locali urbani și a organizat cel mai mare festival de cultură urbană din Sud – Estul Europei, Street Heroes.

Întotdeauna pregătit să facă față cererilor clienților, magazinul OGS oferă cele mai cool & fresh haine semnate Carhartt, WIP, Nike, Supra, Asics și multe altele.

Ce ne pregătește Electric Castle ?

Electric Castle este cel mai mare festival din România, primul care a mutat muzica electronică și sunetele live ale unui concert pe scena castelului Banffy, cel mai mare castel din Transilvania.

După două ediții legendare, anul acesta, Electric Castle va avea 6 scene și peste 150 artiști.

Electric Castle își propune să fie mai mult decât un concert și dorește să ofere participanților o experiență totală, realizată prin combinarea trecutului plin de istorie cu activitățile moderne și urbane din timpul zilei.