Olimpiada Copilăriei la Polus Center

de | | < 1 Minute

Olimpiada Copilăriei la Polus Center

Cluj-Napoca, 26 mai 2015 – Centrul comercial din inima Transilvaniei îi așteaptă weekendul acesta pe cei mici la Olimpiada Copilăriei. Cu ocazia Zilei Internaționale a Copiilor, prichindeii vor avea parte de două zile pline de jocuri distractive, ateliere de creație și vor putea câștiga numeroase premii.
Polus Center Cluj îi invită weekendul acesta pe cei mici la cea de-a doua ediție a Olimpiadei Copilăriei. Toți copiii ce vor trece cu succes probele noastre vor dobândi titlul de campion olimpic și vor putea câștiga prin tragere la sorți unul din premiile zilnice constând în jucării LEGO® oferite de către magazinul certificat LEGO® din Polus Center.
Mai mult, prichindeii se vor întâlni cu îndrăgitele personaje Winnie și Spongebob ce vor fi prezente la eveniment.
Olimpiada Copilăriei va avea loc în zilele de 30 și 31 mai 2015, între orele 14,00 – 18,00, și se va desfășura în zona de food court a centrului comercial.
Regulamentul evenimentului poate fi consultat pe www.poluscentercluj.ro.
Polus Center Cluj este cel mai întins centru comercial pe un singur nivel din România şi cel mai mare complex multifuncţional din Transilvania. Cu o suprafaţă închiriabilă de peste 60.000 mp, Polus Center Cluj înglobează peste 186 de magazine, printre care un multiplex cu 8 săli de cinema şi un hipermarket Carrefour şi pune la dispoziţia clienţilor săi 2.500 de locuri de parcare. Polus Center Cluj este deţinut de către grupul austriac Immofinanz şi se află în administrarea Immofinanz Center Management România SRL.