Oferte de 8 martie în meniul de la Ramada

de | | < 1 Minute

Oferte de 8 martie în meniul de la Ramada

Primăvara se apropie cu pași grăbiți și odată cu ea 8 martie, ziua Femeii (de pretutindeni, la toate vârstele și în toate posibilele ei ipostaze – de mamă, prietenă, iubită). Tradiția celebrării forței și puterii ei vitale, ca simbolică Mamă Universală, își are rădăcinile în Antichitatea greacă și chiar mai departe, în vremurile mitice, când zeii din Olimp o sărbătoreau pe zeița pământului, Gaia, cea din care se trăgeau toți ceilalți zei, ca simbol al originilor și fertilității.

În acest context, Ramada Hotel Cluj vă oferă un meniu special, demn de ospețele zeilor și de acea femeie specială cu care vei alege să iei masa de ziua ei la restaurantul nostru. Calitatea, încrederea și profesionalismul sunt valorile pe care ne bazăm întreaga activitate, iar la această ocazie specială nu ne vom abate de la ele, satisfăcând cele mai sofisticate pretenții și cele mai rafinate gusturi.

Oferta noastră este valabilă între 1 și 8 martie. Pentru rezervări, nu ezitați să ne contactați la numărul de telefon: 0372 743 143 sau la adresa de e-mail: [email protected]

Vă așteptăm cu brațele deschise, dispuși să venim în întâmpinarea oricăror cerințe ale dvs. și nu în ultimul rând le urăm tuturor femeilor un călduros la mulți ani!

Oferte de 8 martie în meniul de la Ramada