O seară „cool” de karaoke la Living Pub

de | | 2 Minute

O seară „cool” de karaoke la Living Pub

Clujul este orașul în care tinerețea este la ea acasă, în care tinerii se simt în largul lor deoarece aici găsesc localurile cele mai „cool”. Energia tinereții nu se simte mai profund decât pe Piezișă, locul ideal pentru petreceri și distracții până în zori de zi, pentru cafeaua matinală premergătoare cursurilor universitare, pentru hoinăreli, zâmbete și povești alături de prieteni și colegi.

Viața de student nu poate exista fără strada Piezișă. Pe strada Piezișă, la numărul 15, Living Pub ne așteaptă să îi trecem pragul.

„Noi am știut mereu ca distracția s-a născut în spații comode, cum ar fi o sufragerie, de aceea iubim Living Pub ca pe propria casă. Musafirii noștri au fost mereu tratați cu bună-voie, distracție, băutură bună și muzică faină. Mereu am știut cum să ne distrăm și mereu vom ști.”, este viziunea celor de la Living Pub.

Living Pub înseamnă energie, ritm, distracție, prieteni. Localul te îmbie să te bucuri de o cafea savuroasă, de muzică bună alături de colegii de facultate sau de prietenii tăi cei mai buni. E ușor să simți pulsul orașului, să te bucuri de timpul petrecut alături de prieteni, când te afli în karaoke la Living Pub.

living pub cluj cafea buna

În fiecare săptămână Living Pub are grijă să te binedispună cu muzică de calitate, iar joia te antreneze într-un joc muzical în care rolurile se schimbă. Consumatorii de la mese devin pentru cinci minute „artiștii de la microfon”, interpretând piese de diferite genuri muzicale. Repertoriul cuprinde de la piese „grele” aparținând lui John Lenon, Frank Sinatra, Eric Clapton, Elvis Presley, The Police, Ela Fitzgerald, la cântece mai noi, semnate Adele sau Coldplay. Din lista pieselor propuse pentru karaoke nu lipsesc creațiile românești consacrate, precum: „La fereastra ta” (Semnal M), „Banii vorbesc” (Holograf ), „Dacă dragoste nu e, nimic nu e” (Gheorghe Gheorghiu), ,,Gara noastră mică” (Gabriel Dorobanțu) etc.

Karaoke @ LivingPub

Potrivit tradiției, o seară de karaoke va fi organizată și în această joi, atmosfera anunțându-se una foarte plăcută și relaxantă. Piese muzicale clasice, cântece noi, rock, pop, jazz, șlagăre românești sau hituri străine așteaptă să le dați o interpretare personală chiar dacă nu sunteți un talent în materie.

Seara de karaoke vrea să vă binedispună, să vă destindă după o zi de cursuri sau de muncă.
Să vă bucurați de atmosfera „cool” din Living Pub!