O rețetă specială de experiențe unice: Restaurant Aroma

de | | 1 Minute

O rețetă specială de experiențe unice: Restaurant Aroma

E o bucurie specială de fiecare dată când ai ocazia să treci prin minunata livadă Palocsay ca să ajungi în Restaurant Aroma. Acolo te așteaptă o priveliște extraordinară asupra Clujului nostru drag, iar experiențele culinare te fac să te îndrăgostești iremediabil de loc.

O oază de liniște și frumos înconjurată de verde. Restaurantul Aroma se recomandă nu doar prin locația excelentă, ci și prin calitatea ireproșabilă și inovațiile gastronomice cu care-și răsfață clienții de fiecare dată. Poate tocmai de aceea locația este considerată fără dubiu una dintre cele mai rafinate și complete reprezentante ale domeniului HoReCa în Cluj.

Restaurantul Aroma este locul ideal unde poți să te bucuri de un prânz cu prietenii, o cină romantică sau poți chiar să realizezi un eveniment special. Vă puteți desfăta cu preparate clasice, gustoase, pregătite exclusiv din ingrediente de o calitate superioară. Sau puteți să vă lăsați surprinși de experiențe exotice, inedite, care să vă provoace gusturile.

La Restaurantul Aroma se pot organiza petreceri private și corporate, sălile modulare se pliază pe cerintele clienților, având o capacitate adaptabilă, găzduind între 40 și 110 persoane.