O proiecție de neratat la Cinema Florin Piersic | Aviz melomanilor

de | | 2 Minute

O proiecție de neratat la Cinema Florin Piersic | Aviz melomanilor

Mâine seară (12 iulie), de la ora 20:00, la Cinema Florin Piersic puteți vedea o proiecție specială care portretizează o trupă renumită la nivel mondial.

Unul dintre cele mai elocvente exemple despre cât pot reuși să facă trei oameni în muzică este, fără îndoială, trupa britanică Muse. Matt Bellamy, (voce, chitară, clape), Chris Wolstenholme (bas, clape, backing vocal) și Dominic Howard (tobe, percuție) au construit un grup muzical de rock alternativ și progresiv care pulsează putere încă din 1994.

? NME

Spectacolul Muse: Drones World Tour reprezintă încununarea celui mai recent album al trupei, Drones, făcut public în Europa în 5 iunie 2015. Turneul Drones World Tour s-a desfășurat în perioada 2015-2016, cu peste 130 de concerte pe tot mapamondul. Cunoscuți pentru inovația continuă în ceea ce privește producția lor scenică, turneul a fost ocazia perfectă pentru formație de a concerta pe o scenă rotundă amplasată la mijlocul arenei, designul și configurația scenei oferind fanilor o experiență senzorială audio-vizuală la 360 de grade.

Conceptul în jurul căruia a fost construit acest turneu este prezența dronelor, care au zburat în mod autonom deasupra scenei și a publicului, alături de proiecții uriașe care au interacționat cu membrii trupei pe scenă. Acest spectacol, cu LED-uri și lasere, a completat perfect repertoriul deja celebru al trupei, cu piese cheie precum „Psycho”, „Madness”, „Uprising”, „Plug in Baby”, „Supermassive Black Hole” și „Knights of Cydonia.”

Showul conține filmări și înregistrări ale mai multor concerte, și include efecte speciale care nu au mai fost difuzate până acum, împreună cu scurte interviuri exclusive ale membrilor trupei în introducere. Regia documentarului este semnată de Tom Kirk și Jan Willem Schram.

Documentarul poate fi văzut doar mâine seară, 12 iulie.

Biletele sunt disponibile aici.