O platformă performantă pentru pasionați: Baumbet.ro

de | | 2 Minute

O platformă performantă pentru pasionați: Baumbet.ro

Tehnologia ne duce încontinuu înspre mai repede, mai eficient, mai sigur și mai ofertant.

Proiectul Baumbet al companiei Baum Games înaintează în procesul lor de dezvoltare, punând la dispoziția clienților cunoscători un update la platforma performantă Baumbet. Accesul ușor la această platformă se face de acum de pe orice telefon mobil sau tabletă, Apple sau Android: Baumbet.ro este disponibilă în orice moment pentru pasionații de pariuri sportive.

PARIAZA DE PE MOBIL !!!

PARIAZA DE PE MOBIL !!!https://www.baumbet.ro/Player/SportsBookAi rămas blocat în trafic și nu ajungi la timp acasă pentru a paria pe meciul la care te-ai gandit toată ziua? Ai ieșit cu prietenii în oraș și tocmai ți-ai dat seama că ai uitat să plasezi pariul, dar nu ai niciun computer în preajmă?Ești cu prietena la plimbare și ai vrea să joci pe meciurile care stau să înceapă, dar încă nu vă puteți întoarce acasă? Baumbet te scapă de toate aceste probleme!Pentru că ne pasă de confortul tău, Baumbet îți pune la dispoziție o platformă care te ajută să pariezi oricând și de oriunde. Trebuie să ai la tine doar un telefon mobil sau o tabletă.Platforma Baumbet.ro folosește cele mai noi tehnologii de Responsive Web Design pentru ca tu să ai cea mai tare experiență jucându-te de pe mobil sau tabletă; Apple sau Android.Și asta nu e tot! Platforma Baumbet.ro îți oferă exact aceleași oferte și același număr de evenimente sportive live ca și pe Desktop. Practic, cu platforma Baumbet vei putea face de pe telefonul tău exact aceleași operațiuni pe care le-ai fi făcut din fața computerului. Fără nicio diferență și în deplină siguranță.Acum programul tău nu va mai avea de suferit cu nimic. Stai conectat oriunde și oricând cu Baumbet.Cu un simplu click pe butonul de mai jos aplicația se va instala automat în telefonul sau tableta ta.ACCES INSTANTDacă nu dorești această variantă de instalare, poți să urmezi următorii pași:PASUL 1Deschide browser-ul de pe telefonul mobil sau de pe tabletă apăsând pe iconița aplicației.PASUL 2Tastează în bara de sus a browser-ului adresa variantei Baumbet pentru telefoane mobile, adică: https://baumbet.roPASUL 3Loghează-te și pariază rapid, în deplină siguranță oriunde te-ai afla!

Posted by Baumbet on Wednesday, November 15, 2017

.
Interfața Baumbet.ro folosește tehnologii inovative de Responsive Web Design, mai precis acel tip de dezvoltare și design care asigură adaptabilitatea performantă a paginii web pentru orice tip de dispozitiv: tablete, smartphone, laptopuri etc. Este vorba de un design unic care poate fi vizualizat de pe diferite tipuri de gadgeturi, fără a periclita în vreun fel calitatea experienței digitale.

Dincolo de acest aspect al adaptabilității și performanței, noua platformă Baumbet.ro pentru smartphone și tablete asigură exact aceleași oferte, respectiv același număr de evenimente sportive live, ca și în versiunile de Desktop. Toate operațiunile puse în mod normal la dispoziția utilizatorilor doar pe calculator vor putea fi întreprinse și direct de pe telefon, noua platformă bucurându-se de siguranță deplină.

În era mobilității și a competitivității digitale, Baum Games prin Baumbet.ro continuă să se mențină pe piața liderilor de produse din domeniul jocurilor de noroc.

Date de contact BAUM Games Cluj:

Website
Facebook
Adrese Cluj-Napoca:
» Str. Nicolae Titulescu, nr. 165 |
» Str. Str. Izlazului nr. 12 | Telefon: 026470463 | Facebook
» Str. 21 Decembrie 1989 nr. 135, bl m3, ap. 167
» Str. 21 Decembrie 1989 nr. 148, bloc B1, ap. 114

Decizie Licență de organizare a jocurilor de noroc slot-machine nr. 1989/16.09.2019
Decizie Licență Pariuri în cotă fixă nr. 1398/29.07.2016
Licență organizare și exploatare Jocuri de Noroc la Distanță L1170663W000707/25.04.2017
Participarea la jocurile de noroc este interzisă persoanelor cu vârsta sub 18 ani. 
Atenție: astfel de activități pot crește riscul de adicție. Consultați www.jocresponsabil.ro , 0800 800 099.