O nouă companie low-cost la Cluj: Ryanair lansează prima rută

de |

O nouă companie low-cost la Cluj: Ryanair lansează prima rută

Ryanair, compania aeriană low-cost din Europa cu cel mai mare număr de pasageri (un miliard de pasageri în 2017), a anunțat prima sa rută din Cluj, al cincilea său aeroport din România, cu un serviciu către Londra Southend care va fi operat cu o frecvență de trei zboruri săptămânale, începând din aprilie 2019.

“Suntem încântați să anunțăm prima noastră rută din Cluj, un nou serviciu către Londra Southend care va debuta în aprilie 2019 și va fi operat cu o frecvență de trei zboruri săptămânale, ca parte a programului nostru Vara 2019.

Pentru a sărbători scoatem la vânzare locuri în promoție de la doar 24.99€ pentru călătorii în aprilie și care sunt disponibile pentru rezervări până la miezul nopții, Vineri, 15 iunie. Pentru că se vor vinde rapid, dar și pentru a nu rata această promoție specială, clienții trebuie să grăbească și acceseze www.ryanair.com pentru rezervări.” – Olga Pawlonka, Sales & Marketing Manager CEE & Balkans, Ryanair

„Salutăm decizia Ryanair de a demara zboruri de la Cluj. Astfel, vom avea o nouă companie aeriană pe Aeroportul Internaţional Cluj, începând cu sezonul de vară 2019. Managementul aeroportuar a negociat cu Ryanair vreme de mai bine de 10 ani şi speră într-o colaborare constructivă benefică dezvoltării aeroportului dar şi a întregii regiuni.

Pasagerii noştri vor aprecia cu siguranţă noua rută Ryanair spre Londra Southend precum şi ofertele de călătorie ale companiei pentru această rută.” – David Ciceo, Director General al Aeroportului Internaţional „Avram Iancu” Cluj