O muncă de echipă: Campionatul Mondial de Karate Fudokan 2017, Cluj-Napoca
În câteva zile începe Campionatul Mondial de Karate Fudokan 2017, Cluj-Napoca.
Organizarea unui eveniment de asemenea amploare, cu impact mondial, presupune nu doar un efort susținut și o organizare atentă, ci și un nivel de implicare bazat în mod autentic pe dorința de a face bine pentru comunitate. 44 de țări și peste 2000 de sportivi vor participa la cea de-a șaptea ediție a World Fudokan Championship 2017, Cluj.
Fără pasiunea și voința de care au dat dovadă organizatorii și partenerii Campionatului Mondial de Karate, această sărbătoare a artelor marțiale nu s-ar fi putut realiza în inima sportivă a Clujului, la Sala Polivalentă.
Karate tradițional înseamnă mult respect, stăpânire de sine, calm, atenție și prezență, înseamnă disciplină și curaj. Acest sport este compus dintr-o suită valoroasă de principii și merită promovat ca atare. Este o activitate extrem de iubită de copii și de seniori deopotrivă, deoarece cultivă interacțiuni umane speciale și dezvoltă abilități puternice, folositoare în orice moment al vieții. Este, desigur, un sport al prieteniei, solidarității și încrederii în oameni.
Cu siguranță că la asta s-au gândit și organizatorii Campionatului Mondial de la Cluj când și-au asumat să-l aducă în România. Federația Română de Karate Tradițional, Asociația Județeană de Karate Tradițional, ACS Fortuna CLUJ, Ministerul Tineretului și Sportului, sub atenta îndrumare a World Fudokan Federation și cu sprijinul Primăriei, Consiliului Județean și Consiliului Local Cluj-Napoca, toate aceste instituții merită amintite și apreciate pentru inițiativa lor.
Un parteneriat de succes
În același timp, un număr impresionant de parteneri s-au implicat activ în diferitele aspecte ce țin de organizarea eficientă și reușită a campionatului mondial. Colaborarea lor cu acest eveniment a venit tot din dorința de a face un gest frumos pentru comunitate, iar organizatorii le sunt extrem de recunoscători. Mai precis, întreaga manifestare sportivă de la Cluj este gândită în scop caritabil.
Lupta partenerilor se îndreaptă în primul rând pentru a rezolva problemele cu care se confruntă Casa Aksza Cluj-Napoca, fondată în anul 2000 și care în prezent găzduiește un număr de 14 copii abandonați, oferindu-le cazare permanentă, hrană, vestimentație și facilități de educare, în vederea reintegrării lor în societate la atingerea vârstei maturităţii. Aceasta este cea mai mare acțiune caritabilă coordonată de compania hotelieră Hampton by Hilton, reprezentată cu succes și la Cluj.
Parteneri: Consiliul Local Cluj-Napoca, Visit Cluj, Platinia Hotel, Hampton by Hilton, Depozitul de Tricouri, Coca-Cola, Romania Shuttle, Consiliul Judeţean Cluj, Cora, Sunimprof Rottaprint, Casa de Cultură a Studenţilor, ISU Cluj, Nescafé, Transilvania Fashion, PMA, Florăria Lavanda
Parteneri de promovare: Agerpres, Cluj.com, AMA, Amprenta Advertising, Buzznews, Cluj Insider, Cluj Life, Cluj.Info, Cluj Today, Dispersie.ro, Făclia, Napoca FM, Observator Internaţional, Radio Impuls, Ziua de Cluj, VIVO! Cluj-Napoca
Eveniment produs de Mikomedia Center The Art Of Entertainment – dr. Matei Miko