Evenimentul caritabil „O Cană de Fericire” revine în Târgul de Crăciun Cluj-Napoca

de | | 2 Minute

Evenimentul caritabil „O Cană de Fericire” revine în Târgul de Crăciun Cluj-Napoca

În luna decembrie, cluburile Rotaract din Cluj-Napoca, unite de spiritul Crăciunului, vă așteaptă cu cele mai festive căni pentru voi sau pentru a le face cadou celor dragi. Proiectul, aflat la cea de-a 11-a ediție, va avea loc în Târgul de Crăciun și în Iulius Mall.

“Împreună redăm speranța” este motto-ul Institutului Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuță” Cluj-Napoca, unul dintre primele centre medicale de profil din Europa. În acest sens, prin proiectul O Cană de Fericire voluntarii Rotaract, alături de toți partenerii, doresc să contribuie la redarea speranței tuturor pacienților, oferindu-le un spațiu modern, care sa îndeplinească condițiile optime pentru serviciile medicale preventive, curative, şi paleative. Misiunea acțiunii caritabile este de a reabilita sala de așteptare și de a mobila 10 saloane de la etajul al doilea al institutului.

Evenimentul caritabil „O Cană de Fericire” revine în Târgul de Crăciun Cluj-Napoca (3)

Prin achiziționarea unei căni de Crăciun în valoare de 25 de lei, fiecare clujean poate contribui la realizarea acestui obiectiv esențial pacienților și familiilor acestora din cadrul Institutului Oncologic.

Informații suplimentare despre acest proiect, dar și despre cauză le puteți găsi pe paginile de social media @ocanadefericire.

,,Renovarea spațiului din spital poate crea un mediu mai prietenos pentru pacienții cu cancer. Acest lucru contribuie la îmbunătățirea calității servicilor medicale, cu un impact semnificativ asupra rezultatelor oncologice, respectiv supraviețuire și calitatea vieții pacienților noștri”, ne mărturisește managerul IOCN, Dr. Cătălin Vlad.


Comunicat de presă

Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fi în pas cu noutățile și evenimentele din Cluj, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook și Instagram.