Nunta perfectă se organizează la Wedding Days, în Iulius Mall Cluj!

de | | < 1 Minute

Nunta perfectă se organizează la Wedding Days, în Iulius Mall Cluj!

După atâtea anulări, date schimbate, compromisuri și liste modificate, a venit momentul să faceți marele pas exact cum îl visați! În Iulius Mall Cluj, specialiștii în organizarea de evenimente vă așteaptă cu sfaturi pentru o nuntă perfectă, la Wedding Days.

Poate unul dintre cele mai importante momente pentru mireasă este alegerea rochiei. În Atriumul Iulius Mall Cluj, în perioada 11 – 13 martie 2022, designerii de profil expun cele mai noi modele: croiuri tip sirenă, cu spatele gol, cu broderii inedite, cu mâneci sau fără, cu materiale prețioase sau perle și multe altele. După rochie, e timpul verighetelor, iar bijutierii vor fi și ei prezenți la Wedding Days din Iulius Mall Cluj. Viitori miri sunt așteptați și ei cu o varietate de costume, în diferite nuanțe și modele pentru marele lor eveniment.

La Wedding Days vor fi prezenți și specialiști în domeniul foto-video, care te vor ajuta să îți alegi o echipă care să surprindă emoțiile marelui eveniment în imagini. Alegerea decorațiunilor florale poate să fie destul de grea, însă la Wedding Days vei găsi persoane specializate în arta aranjamentelor, care îți vor spune toate secretele pentru un decor cu totul special.

Tot în Atriumul Iulius Mall Cluj puteți să vă alegeți și verighetele, dar și modelul pentru invitații. Dacă aveți emoții în legătură cu dansul mirilor, la Wedding Days puteți să vorbiți cu dansatori profesioniști, care să vă recomande cursuri potrivite pentru voi.

Let the bells ring this year!


Comunicat de presă
Noutăți de la Iulius Mall Cluj-Napoca aici.