Noi nume mari la UNTOLD 2018: Chainsmokers prima dată în România

de | | 2 Minute

Noi nume mari la UNTOLD 2018: Chainsmokers prima dată în România

Nume mari la Untold 2018: The Chainsmokers, duo-ul american de succes, vin pentru prima dată în România, la UNTOLD. Alex Pall și Andrew Taggart au în palmares un premiu Grammy, iar melodia cu care au devenit cunoscuți – “Closer”, are peste două miliarde de vizualizări.
Tot ei sunt responsabili de piesa “Something just like this”, realizată în colaborare cu trupa britanică Coldplay. Piesa a avut peste 9 milioane de accesări într-o singură zi. RevistaForbes i-a plasat pe locul al treilea în topul celor mai bine plătiți DJ din lume.

? The Chainsmokers

Super trupe și DJ la Untold

Artistul american Jason Derulo vine pentru prima dată pe scena festivalului UNTOLD. În 2017 a fost prezent pe scena Neversea unde, în fața a peste 70.000 de fani a promis că se va întoarce în România.
Legendarul Tiesto se reîntoarce la Cluj-Napoca. Artistul se află în topul preferințelor fanilor UNTOLD încă de la prima ediție și promite că în vară experiența muzicală va fi una unică și de neuitat.

Don Diablo, Tujamo și Fedde Le Grand se reîntorc pe scena principală a festivalului UNTOLD. Dj-ul olandez, Don Diablo a declarat după ediția din 2017 că show-ul de la Cluj-Napoca a fost momentul său preferat din an.

The Asteroids Galaxy Tour și Will Sparks completează line-up-ul scenei principale a festivalului.

Scenele Galaxy și Alchemy completează lista de artiști cu nume mari: Paul Kalkbrenner, Pan-Pot, Jamie Jones, Seth Troxler, Borgore și The Glitch Mob.
Până în acest moment peste 35.000 de fani ai festivalului și-au achiziționat un abonament pentru cele patru zile.