Noi carduri pentru ClujBike

de | | < 1 Minute

Noi carduri pentru ClujBike 

Odată cu venirea primăverii, clujenii se pot bucura din nou de sistemul de bike-sharing și pot solicita noi carduri pentru transportul cu bicicleta. 

Sistemul de obținere a unui card nou este simplu și accesibil, fiind nevoie doar de completarea unui formular de înscriere pe site-ul ClujBike și de o vizită la Primăria Centrală sau la primăriile de cartier. Odată solicitat online, când vă prezentați la primăria la care v-a fost emis cardul, aveți nevoie doar de buletin. 

Prelungirea valabilității cardurilor

Pentru cei care au deja un card emis de mai mult de 4 ani, cardurile trebuie prelungite trimițând o cerere pe site-ul primăriei Cluj-Napoca. Valabilitatea cardului se poate verifica fie din aplicația mobilă ClujBike, fie online, din portalul ClujBike sau la serviciul de Call center (0371784172).

Poți vedea harta stațiilor bicicletelor ClujBike aici, unde poți verifica și disponibilitatea din fiecare stație.

Conform unei statistici Europene, printre beneficiile mersului pe bicicletă se numără prelungirea vieții și a sănătății prin reducerea bolilor cardiovasculare, a diabetului de tip 2, a osteoporozei și a cancerului de colon. În plus, are multe beneficii și pentru sănătatea mintală și reduce riscul de Alzheimer cu 29%. 

Sursă foto: ClujBike