NIŞTE media – revista online nascuta la Cluj!

de | | < 1 Minute

NIŞTE media, o noua revista online nascuta la Cluj!

S-a lansat NIŞTE media, revista online naţională de reportaje, interviuri şi editoriale, născută la Cluj. Platforma online va prezenta cele mai importante subiecte din zona culturală, sportivă şi socială, văzute prin ochii unor jurnalişti tineri care scriu din plăcerea de a da mai departe ceea ce au învăţat să facă mai bine: să respecte jurnalismul.

Descriere NIŞTE media

,,Vrem să facem jurnalism. Vrem să vorbim cu lumea şi ne place să descoperim oameni. Nu vrem să fim prizonierii rutinei zilnice şi a drumurilor de acasă până la redacţie. Visăm să umblăm pe dealuri şi să tăiem munţi numai pentru a ne întoarce cu o poveste. Iubim sentimentul de a fi citiţi, chiar şi de o mâna de oameni. Respectăm sentimentul de a fi felicitaţi după publicarea poveştilor. Vrem să ducem mai departe cea mai de preţ „podoaba” a jurnalismului: reportajul. Vrem să intervievăm şi să ne dăm cu părerea prin editoriale. Suntem oameni simpli şi vă asigurăm un produs de calitate.

Ne dorim ca NIŞTE media să fie locul unde cititorii se formează, se educă sau pur şi simplu se simt ca acasă. Vrem să ne cunoaştem, vrem să împărtăşim poveşti de viaţă, vrem să trăim prin scris. Să trăim şi noi şi să îi facem şi pe cei care ne citesc să trăiască. Facem NIŞTE media din nevoia de a interacţiona şi de a ne lăsa în urmă amprenta pe povestea proaspătă ce o scoatem de sub peniţă.
Ne luptăm cu indiferenţa, dar nu vom lăsa să treacă pe lânga noi nici promovarea nonvalorilor. Vom da cu pumnul în masă dacă va fi nevoie. Vom face ceea ce am învăţat să facem: vom scrie despre voi pentru voi.”

Echipa NIŞTEmedia.com