Nikon este partenerul principal al Photo Romania Festival 2015

de | | 2 Minute

Nikon este partenerul principal al Photo Romania Festival 2015

Nikon este partenerul principal al festivalului internaţional Photo Romania, ediţia 2015, eveniment care va avea loc între 15 şi 24 mai, la Cluj-Napoca.

„Suntem încântaţi de faptul că Nikon ne susţine şi că va fi o prezenţă activă pe tot parcursul festivalului. Suntem convinşi că vom avea o colaborare fructuoasă şi plină de creativitate”, a declarat Cătălin Balog Bellu, iniţiatorul Photo Romania Festival.

„Prezenţa Nikon şi a fotografilor-ambasadori ai Nikon va îmbogăţi, cu siguranţă, conţinutul festivalul, iar publicul va avea parte de surprize plăcute pe care le pregătim în aceste zile”, a precizat Sebastian Vaida, directorul artistic Photo Romania Festival.

„Suntem bucuroşi ca Nikon susţine în premieră Photo Romania Festival, care a crescut în amploare de la an la an, ajungând unul dintre cele mai importante festivaluri de fotografie din ţară”, a declarat Camil Perian, directorul general Skin.

În cadrul Photo Romania Festival va exista o zi dedicată partenerului – Ziua Nikon, iar pe parcursul festivalului vor fi prezenţi la Cluj fotografi de marcă – ambasadori Nikon. De asemenea, doritorii vor putea să testeze cele mai recente echipamente Nikon. Informaţii detaliate despre acţiunile şi evenimentele Nikon din cadrul Photo Romania Festival vor fi făcute publice în curând.

Festivalul internaţional Photo Romania a ajuns la a cincea ediţie. Publicul va putea participa, în cadrul Photo Romania 2015, la peste 50 de expoziţii ale unor fotografi români şi străini de prestigiu, la ateliere de specialitate, la concursuri diverse, la concerte şi alte evenimente speciale. De asemenea, Photo Romania Festival va gădui Photo Stories – o conferinţă de fotografie pe modelul TEDx, Industry Days – o serie întâlniri internaţionale ale managerilor de festivaluri de fotografie şi evenimente cu profil specific, precum Focus Ungaria, Ziua Fotojurnalismului sau Ziua Fotografiei de Arhitectură. Creat în 2010, sub titulatura FIAF, Festivalul Photo Romania a adus fotografia în prim-planul vieţii culturale româneşti şi a reuşit să înscrie Clujul în reţeaua mondială a festivalurilor de fotografie de înaltă ţinută.

Nikon este unul dintre cei mai importanți producători de echipament foto din lume, cu o tradiție de peste 90 de ani. Primul aparat foto produs de Nikon a fost lansat în 1948. Nikon s-a impus pe piața de-a lungul timpului prin calitatea deosebită a produselor, acestea reprezentând astăzi alegerea predilectă a fotografilor profesioniști din întreaga lume.
www.nikonisti.ro
SKIN este o companie de distribuție pe piața IT și furnizor important al unora dintre cele mai mari hipermarket-uri, electroshop-uri și magazine online din Romania. Prezent pe piață din anul 2000, SKIN este unicul importator și distribuitor Nikon în Romania.
www.skin.ro

Contact:
E-mail: [email protected]
Website: www.photoromaniafestival.ro
Facebook: www.photoromaniafestival.ro