Amintiri din studenție: călătorim în timp cu NewCroco

de | | 3 Minute

NewCroco – o colecție de amintiri aromate din studenție

NewCroco, restaurantul care servește în Cluj rețete tradiționale italienești de pizza, alături de paste și alte preparate specifice, a marcat viața studențească a multor tineri. Că o fi din cauza amplasării în proximitatea căminelor studențești poate fi o ipoteză care să justifice prima afirmație. Dar, și noi am fost acolo și avem o părere diferită. Specificul locului și atmosfera încântătoare sunt focare de atracție pentru cei care își exercită activitățile zilnice prin acea zonă.

newcroco

Un loc special, o amintire #DePăstrat

Frenezia tinereții, optimismul studenților, veselia și nonșalanța pe care mulți dintre ei o au pot deveni trăsături de invidiat de către unii. Studenția este o perioadă pe cât de frumoasă, pe atât de grea. Noroc de momentele în care prieteniile se transformă în relații pe viață. Noroc că există locuri în care să îți permiți să fii tu, să nu fii constrâns de o atmosferă sobră care să te inhibe. Noroc de gusturile îndrăznețe care, îți provoacă o stare de bine și te energizează destul de mult încât să îți poți exprima propria personalitate și să uiți de prejudecăți. Și uite așa, un astfel de context devine promontoriu unor scenarii vesele, pe care îți subscrii evenimente memorabile demne de povestit mai departe și de păstrat în locașuri speciale din suflet. Un astfel de loc special pentru noi este NewCroco.

newcroco

Prezent în viața studențească din 1990

Un loc cu o tradiție consacrată, NewCroco a fost acolo în orice moment important din viața tinerilor care au petrecut anii studenției în Cluj. Că era vorba de o masă în oraș între colegi, fie că era uneori doar un loc pentru astâmpărat foamea în pauza dintre cursuri, fie că îți doreai să savurezi niște arome autentice și să te bucuri de o ieșire în oraș (chiar dacă poate era vorba doar de doi pași din cămin până la resturant), fie că ai sărbătorit bucuria reușitei unui examen important și dificil sau dimpotrivă, te-ai izolat pentru a-ți îneca tristețile și probleme tinereții, ori fie că ai sărbători alături de familie în ziua absolvirii facultății, NewCroco a fost acolo. Mereu gata să facă ce știe el mai bine: să te servească cu preparate delicioase, ca un aliat de nădejde în orice moment.

newcroco

Același de 28 ani

NewCroco este despre trecut, prezent și viitor. Vă spunem cu certitudine că, în cazul în care ai rămas în Cluj după anii studenției, NewCroco te așteaptă și azi cu aceleași gusturi pe care le cunoști. Gusturi ce te vor trimite într-o călătorie în timp. Vei putea rememora toate evenimentele studenției pe care le-ai petrecut în compania acestui restaurant. Vei putea zâmbi locului tău special din restaurant și preparatul care ți-a răsfățat cel mai des papilele gustative.

newcroco

Știți care este elementul de noutate pe care, credem noi, că îl veți aprecia? Serile de muzică live. Te poți bucura de muzică de calitate alături de artiști locali pasionați. Vor transmite din suflet notele muzicale pentru a adăuga noi amintiri în portofoliu. Iar gusturile… Să vă mai zicem? La fel de intense și delicioase.