Ne mai desparte doar o zi de Meet Magento România 2015!

de | | < 1 Minute

Mâine, joi 1 octombrie, este ultima zi în care cei care doresc să participe la Meet Magento România 2015 mai au posibilitatea de a-și achiziționa bilete în avans la prețul de 85 euro!

Renumitul eveniment se va desfășura în 2 – 3 octombrie la Grand Hotel Italia, în Cluj-Napoca, peste 500 de participanți fiind așteptați să învețe lucruri noi, pentru a prospera pe piața online din România. Dacă sunteți proprietar de magazin online, specialist Magento, om de marketing sau pur și simplu sunteți curios să aflați mai multe despre comerțul online, conferința Meet Magento nu trebuie ratată.

Ediția din acest an are ca obiective dezvoltarea ecosistemului și împărtășirea cunoștințelor între specialiști și participanți.

32 de speakeri, 25 de prelegeri, 10 workshopuri, 4 trackuri specializate și o petrecere nebună, toate reunite sub egida celui mai mare eveniment de eCommerce din România: Meet Magento 2015.

Petrecerea ,,Party 404”, unul dintre reperele conferinței din acest an, este cea mai mare petrecere din Transilvania organizată de developeri pentru developeri și pentru participanții conferinței Meet Magento. Scopul petrecerii este să adune sub același acoperiș toți developerii din oraș pentru o noapte de distracție cu băuturi din partea casei, muzică antrenantă și o mulțime de oameni frumoși. Party 404 va avea loc vineri, 2 octombrie, în Club Midi, evenimentul fiind sponsorizat de Evozon.

Un bilet asigură accesul la conferință, la workshop-urile desfășurate a doua zi, precum și la afterparty Party 404 din Club Midi. 
Meet Magento România 2015 este susținut de Microsoft și Evozon și organizat în România de agenția web MindMagnet.