Ne mai despart 4 zile de Festivalul Photo Marathon

de | | < 1 Minute

Ne mai despart 4 zile de Festivalul Photo Marathon

Sâmbătă, 11 octombrie, în cea de-a doua zi PHOTO MARATHON, cei pasionați de fotografie sunt așteptați la cea mai mare competiție fotografică pe suport digital din Cluj Napoca.
Peste 100 de participanți vor porni sâmbătă, începând cu orele 11:00, de la Cafeneaua La Cizmărie, în aventura fotografică a toamnei.
Aceștia vor avea la dispoziție 8 ore pentru a realiza 4 fotografii, urmând 4 teme specifice, pe care le vor preda juriului format din Dragoș Ludușan (Fotograf – Be Light Photography), Horațiu Curuțiu (CEO -Hola Media) și Mircea Albu (fotograf). În competiție este admisă o singură fotografie pe temă, iar aceasta trebuie să nu fie modificată în programe de editare foto.
Maratonul fotografic este destinat fotografilor profesioniști, celor amatori sau oricărei persoane dornice să participe la acest concurs și care are cel puțin 16 ani.
După cele 8 ore de maraton fotografic cele mai bune lucrări vor fi premiate duminică, 12 octombrie, începând cu orele 12 :00 de către partenerii PHOTO MARATHON`14 astfel :
Premiul I (pentru fiecare categorie) constă într-o tableta UTOK 700D Lite cu procesor dual core, oferită de YellowStore.
Premiul II (pentru fiecare categorie) va fi un card cu servicii medicale în valoare de 150 lei oferit de Centrul Medical Jamgossian
Premiul III (pentru fiecare categorie) va primi servicii de reparații pentru aparatura electronică în valoare de 100 lei, oferite Septiserv.ro
Mai mult, primii 50 de înscriși vor primi un PhotoPASS în valoare de 50 de lei din partea YellowStore.
Intră pe www.photomarathon.ro, vezi regulamentul complet și participă la competiția fotografică a anului !